ALICIA KEYS OZNÁMILA VYDÁNÍ NOVÉHO ALBA S NÁZVEM ALICIA

31. leden 2020, 13:14
ALICIA KEYS OZNÁMILA VYDÁNÍ NOVÉHO ALBA S NÁZVEM ALICIA

Světová hudební hvězda a držitelka patnácti ocenění Grammy Alicia Keys dnes oznámila vydání svého sedmého studiového alba ALICIA, které vyjde 20. března 2020. U té příležitosti zveřejnila i exkluzivní obal, který vydání desky bude doprovázet.

Předprodej začne 24. ledna, o den později zpěvačka oslaví své narozeniny.

S novým hudebním materiálem vyrazí Alicia Keys i na světové turné, které zahrne velká metropole Severní Ameriky a Evropy, zastaví se také v legendární Radio City Music Hall ve zpěvaččině rodném New Yorku. Mezi nejvýznamnější a největší hudební zastávky budou patřit města jako je Londýn, Paříž, Atlanta, Toronto, Chicago, San Francisco, Los Angeles… ale nás samozřejmě nejvíc těší ten fakt, že 25. června 2020 se Alicia objeví i v Praze.

Jako bonus přinese zpěvačka na světová pódia i své klasické hity “No One,” “If I Ain’t Got You” a “Girl on Fire”, ovšem ve speciálním multimediálním hávu, který se dá popsat jako meditace lásky a života. Koncerty budou opravdovou oslavou, plnou přitažlivé energie, kterou může přinést jen živá hudba.

První hudební ukázkou z nového materiálu je singl Underdog, který se již stihl stát nejúspěšnější skladbou v US TOP40 letošního roku. Skladby Time Machine a Show Me Love, které Alicia vydala už dřív, dosáhly no. 1 na Billboard Adult R&B Songs Airplay chart.

Videoklip k singlu Underdog ke zhlédnutí na YouTube:

Alicia Keys vystoupí také jako speciální host na předávání Grammy Awards 26. ledna a poslední lednový den vydá svoji knihu More Myself.