Adventní Olomouc

12. listopad 2014, 13:42
Adventní Olomouc

Vánoční punč, sváteční dobroty, koncerty a divadelní vystoupení, řemeslný jarmark, atrakce pro děti a bruslení pod širým nebem – to vše bude jako každý rok součástí tradičních vánočních trhů v centru města Olomouce. Objevte i vy kouzlo adventu ve starobylé hanácké metropoli, podle prestižního turistického průvodce Lonely Planet „nejkrásnějším městě České republiky“ a „skrytém pokladu Evropy“!

Zpříjemněte si předvánoční čas a nasajte atmosféru vyhlášených vánočních trhů spojených s ochutnávkou hřejivých punčů mnoha chutí právě v Olomouci. Místní vánoční stánky nabízejí jako jediné v Česku originální kvalitu Norimberského vína a punče. Složení vína je přísně kontrolováno a po generace je receptura každého výrobku stejná. Pochutnat si mohou samozřejmě i děti – v nabídce jsou také nealkoholické punče.

Tak neváhejte a využijte speciálních třídenních adventních pobytů pro dvě osoby v místních hotelech a penzionech za zvýhodněné ceny! Tato nabídka platí od 23. listopadu do 23. prosince 2014 a připravilo ji statutární město Olomouc ve spolupráci s hotelovými zařízeními krajské sekce Asociace hotelů a restaurací České republiky. Podrobnější informace a možnost rezervace pobytů naleznete na www.stayovernight.eu/advent.