20 let STŘECHY PRAHA – nenechte si ujít!

30. listopad 2017, 17:13
20 let STŘECHY PRAHA – nenechte si ujít! 20 let STŘECHY PRAHA – nenechte si ujít!

Střechu na svůj dům zdarma můžete získat na jubilejním 20. ročníku veletrhu STŘECHY PRAHA, kde se budou prezentovat největší výrobci a dodavatelé střešních materiálů, silně budou zastoupeny všechny druhy střešních krytin, ale i izolací, střešních doplňků či vybavení pro řemeslníky.

Veletrh proběhne 8. – 10. 2. 2018 v PVA EXPO PRAHA Letňany spolu s veletrhy ŘEMESLO PRAHASOLAR PRAHA a projektem PURPO PRAHA.

Návštěvníci uvidí nabídku střešních materiálů, střešních oken a doplňků, nosných konstrukcí, izolací, fasádních systémů, solárních systémů, nářadí i strojů. Nabídku doplní další vystavovatelé z oblasti úsporného bydlení a světa dřevostaveb. Prezentovat se zde bude bezmála 300 společností.

ZLEVNĚNÁ VSTUPENKA

Na www.strechy-praha.cz můžete získat zlevněnou vstupenku ve výši 50 Kč (plná cena 100 Kč) na souběh veletrhů Střechy Praha, Solar Praha, Řemeslo Praha, Purpo Praha, For Pasiv, Cesty dřeva a soutěžní přehlídku stavebních řemesel SUSO 2018 konaných 8 – 10. 2. 2018 v PVA EXPO PRAHA Letňany.

PŘIJĎTE SE ZEPTAT

  • Jak postupovat při rekonstrukci domu
  • Jak povolit rodinný dům
  • Jak opravit střechu a fasádu
  • Jak dodatečně zateplovat
  • Jak si vybrat realizační firmu
  • Jak čistit fasády a ostatní povrchy
  • Jak využít střechu a energii ze slunce
  • Jak získat dotaci

BOHATÝ DOPROVODNÝ PROGRAM

Připraven je atraktivní doprovodný program. Pro širokou veřejnost jsou určeny semináře o nejčastějších chybách ve střešním plášti či jak ochránit půdní trámy a krovy. Pro vlastníky a správce budov je určen soubor přednášek na téma „Vnitřní prostředí v budovách“, kde se lidé dozvědí, co je důsledkem defektů obálky budovy a chyb při zateplování, jak zajistit vyvážené mikroklimatické podmínky, jak řešit nadměrnou vlhkost v interiéru, výskyt plísní a radonu, jak je důležitá pravidelná údržba a revize spalinových cest. Proběhnou přednášky týkající se i nového evropského nařízení o nakládání s osobními údaji (GDPR). Velkým tématem bude střešní fotovoltaika a praktická řešení pro energetickou soběstačnost domácností.

PORADENSTVÍ ZDARMA

Užitečné rady nabídnou odborníci ve Stavebním poradenském centru, na stánku Centra fasád a v Centru pro alternativní zdroje a úspory energií.

STŘECHA ZDARMA

Návštěvníci se mohou zúčastnit soutěže o střechu zdarma na rodinný dům a další ceny.

 strechy_praha_-_logo

www.strechy-praha.cz