Mezi Ploty 2019

25.5.2019, 10:00 – 26.5.2019, 21:00

Originální festival Mezi ploty, který svým rozsahem, počtem účinkujících a mimořádným žánrovým rozpětím prakticky nemá konkurenci, se letos uskuteční 25. a 26. května.

Cena vstupenky: 450 Kč

V příjemném prostředí mnohahektarového parku Psychiatrické nemocnice Bohnice vyroste 14 scén, na kterých si každý najde svého oblíbeného interpreta. Mezi ploty zahrají Divokej Bill, Tomáš Klus, Wohnout, Rybičky 48, Xindl X, Barbora Poláková, N.O.H.A., Mňága a Žďorp, Vypsaná fiXa, PSH, Sto zvířat, Mucha, Zrní, Pokáč, Jablkoň, Katarzia, Kašpárek v rohlíku, BomBarďák, Pískomil se vrací, Sto zvířat dětem, Marta Jandová, Krucipüsk, Lake Malawi, Eddie Stoilow, Cocoman, Saténové Ruky, Bratři, Květy a desítky dalších.

Z hereckého světa vystoupí například Vosto5, Bohnická divadelní společnost, Richard Nedvěd, Underground Comedy, Čermák & Staněk Comedy, Milostný trojúhelník (Lukáš Pavlásek, Martin Zbrožek a další), Jedličkův ústav – divadelní soubor Ještě chvilku, Miloš Knor nebo stand-up komici "Na stojáka".

K tomu přidáme pestrobarevný hudební a divadelní program pro děti a rodiče, tvůrčí dílny, diskuze a spoustu zajímavých aktivit, které na žádném jiném festivalu nenajdete.

150 hudebních a divadelních souborů za dva dny? Ano, to jsou Mezi ploty 2019!

Ticketstream