Den s Rychtářem 2015 - MIG 21, STO ZVÍŘAT, ARGEMA, SLZA, HLINEČANKA a další

12.9.2015, 12:00 – 23:59

Tradice jednodenního festivalu Rychtář Open Air bude pokračovat i letos. Do hlineckého amfiteátru poprvé zavítá aktuálně nejpopulárnější SKA skupina TLESKAČ. Program obohatí rockem oblíbená ústecká partička UDG a objev roku 2007 AIRFARE, jejichž hit Sorry baby rocknroll dodnes okupuje rádia.

Cena vstupenky: 90 Kč

Plzeňská skupina Tleskač existuje sedmým rokem, má na svém kontě tři alba a patří k těm koncertně nejpilnějším. Z jejich tvorby stačí vyjmenovat písně Zelená je tráva, Báťa a nebo předělaná Doktorka práv, které musí znát každý příznivec tohoto stylu a nejen ten. Tleskač kromě svých koncertů je pravidelným hostem různých kulturních akcí.

Výrazně rockovější a mladší jsou ústečtí UDG. V Hlinsku představí své poslední album "Buď a nebe", které navazuje na předchozí "Ztraceni v inspiracích". Skupina patří mezi nejnadějnější objevy posledních let a stoupá do první řad české rockové scény. Jejich písně se objevují pravidelně v televizích i rádiích, skupina se pravidelně vrací na ty největší festivaly a stále objíždí republiku na nekončícím turné. Jejich koncerty jsou doslova strhující, energické a málokoho nechají v klidu. Program do festivalové podoby doplní další SKA skupina Sly Rabbits, hlinecká legenda Motouz a mladíci z Blue Fire.

Ticketstream