Festival - Pekelný ostrov 2015

10.7.2015, 14:00 – 11.7.2015, 3:00

Holýšovský Pekelný ostrov je mladým, nicméně velmi dravým festivalem. 

Cena vstupenky: 400 Kč

Seznam účinkujících:

ARAKAIN A LUCIE BÍLÁ, DIVOKEJ BILL, HARLEJ, DYMYTRY, VYPSANÁ FIXA, ALKEHOL, UDG, THE FIALKY A DALŠÍ

Vznikl v roce 2012, a to jako čistě rockový open-air. První ročník dokázal, že tu podobný festival chyběl, a proto na něj navázal v roce 2013 druhý ročník.Třetí ročník festivalu přivítal rekordní počet návštěvníků a stal se jedním z největších festivalů u nás. Festivalový název je poplatný areálu. Festival se skutečně odehrává na umělém ostrově o rozloze 2,5 Ha. Že je festival pekelný? O tom není žádný pochyb, je pekelně dobrý!

Pořadatelé v letošním roce opět plánují mnoho změn, aby co nejvíce zpříjemnili návštěvníkům pobyt. Jednou z nich je rozšíření stanového městečka a zvýšení komfortu návštěvníků festivalu o sprchy, non-stop bar a občerstvení v samotném stanovém městečku a také např. snídaňovým menu. Samozřejmostí bude i mobilní bankomat přímo v areálu festivalu, který by měl ušetřit časté cesty návštěvníků do města. Chybět nebude ani bezdrátový internet zdarma.

Na návštěvníky čeká kromě samotné hudební nabídky doprovodný program, široká nabídka občerstvení a hygienické zázemí. Festival se nachází pouze několik desítek metrů od hlavní silnice č. 26 ve směru Folmava – Plzeň – Praha, a je tak velmi dobře dostupný. Dostupné je samozřejmě i vlakové nebo autobusové spojení. Veškeré informace o festivalu, včetně praktických informací a galerií z minulých ročníků, naleznete na webu festivalu.

Ticketstream