AoW: Upside Down

25.1.2020, 17:00 – 20:00

Mezinárodní wrestlingové večery od AoW pokračují v roce 2020 tradiční lednovou akcí, která ponese název Upside Down.

Cena vstupenky: 500 Kč

Mezinárodní wrestlingové večery od AoW pokračují v roce 2020 tradiční lednovou akcí, která ponese název Upside Down.

Wrestling si v České republice získal svoje pravidelné návštěvníky, kteří se rádi nechají pohlcovat dějem. Do wrestlingu patří zábava, intenzita, akrobacie, bizarnosti, komediální prvky, divadlo, velká interakce s publikem a maximální blízkost. Mezi ringem a sezením totiž není žádná bariéra a tradičně velmi rychle vyprodaná první řada je od ringu vzdálená zhruba pouhý metr.

Promotérská organizace Art of Wrestling uzavřela rok 2019 třemi vystoupeními, ve kterých nabídla korunovaci svého prvního šampiona, představila mnoho skvělých zápasů, překvapivé zápletky, úsměvné momenty i vyhrocené spory. Nyní je na čase otevřít další kapitolu AoW.

Hlavní doménou těchto akcí jsou fanoušci, kteří se stávají součástí představení a svojí výjimečnou interakcí vytvářejí jedinečnou atmosféru, jakou si pokaždé pochvalují i samotní vystupující zápasníci.

AoW se současně zaměřuje na hledání nových zajímavých talentů po Evropě a za svoji historii byla také místem pro jména, která se později výrazným způsobem prosadila v zahraničních velkých společnostech, např. "Alpha Female" Jazzy Gabert, Oliver Carter, Killer Kelly, Lucky Kid a další.

Nenechte si ujít AoW Upside Down, kde se v hlavním taháku o titul Art of Wrestling představí dvě evropské hvězdy ve velkém a očekáváném utkání - šampion Icarus a vyzyvatel Bad Bones - kteří si na zápas plácli na poslední show roku 2019.

Ticketstream