Špejbl's Helprs AC/DC Revival Band

6.12.2019, 20:30 – 7.12.2019, 1:00

Na počátku všeho stála touha několika muzikantů, tak trochu unavených tvorbou vlastních, nebo snad raději pseudovlastních songů (každý trochu sebekritický autor hudby všeobecně známé pod názvem rock n‘ roll jistě ví o čem je reč), zahrát si staré, ale nestárnoucí, dokonale vymyšlené songy. 

Cena vstupenky: 240 Kč
ŠPEJBLS HELPRS/AC/DC  REVIVAL BAND/

Původním záměrem nově vznikající skupiny bylo prezentovat díla rozličných autorů světové i domácí scény a bavit tím hlavně sebe a návštevníky svých vystoupení. Ovšem záhy po nastudování několika písní kultovní australsko-skotské formace AC/DC bylo jasné, že právě tato muzika, při jejímž poslechu většina z nás prožívala své první rockerské sny již v období povinné školní docházky, je našim srdcím nejbližší. A tak vznikl tribute band.

Skupina má za sebou mnohaleté putování nejen po České republice s velmi pozitivním ohlasem u posluchačů. Naším záměrem zůstává hrát, rozšiřovat repertoár (v současné době čítající desítky skladeb) a bavit tak co nejvíce návštěvníků na koncertech po celé ČR i v zahraničí.

Třebaže jsme si dobře vědomi skutečnosti, že originál AC/DC nenahradíme, pevně věříme, že znalcům udělá naše vystoupení radost, a že se možná z ostatních méně znalých posluchačů stanou další příznivci této světové legendy

Ticketstream