Rockové vánoce na Barče 2019

19.12.2019, 17:00 – 22:00

Máte rádi klasiku? Pak si určitě nenechte ujít "Rockové Vánoce na Barče"!

Cena vstupenky: 350 Kč

"Rockové Vánoce na Barče", tento rok plánované na 19. prosince, jsou již desítky let velkým vánočním mejdanem zpěváka Aleše Brichty. Letos budou mít na programu opravdovou klasiku v pořadí: Aleš Brichta Project, Limetall, Titanic a speciální host Hydrargyrum. "Barča" se tak opět vrací ke kořenům, kdy koncem 80. let byl "Kulturní dům Barikádníků na Praze 10" opravdovou baštou rocku a heavy metalu v tehdejším Československu.

Výběr kapel pro letošní večírek není náhodný. Titanic v čele se Zdeňkem Černým se neodmyslitelně zapsal do metalových dějin, patří mezi první průkopníky, kteří začali klestit trnitou cestu na pódia, sváděli souboje s byrokracií a lidmi pro které je metal něco jako mor. Na české scéně se už pohybuje 35 let a představí i novější skladby!

Limetall : Jak jistě víte, Citron odehrál poslední koncert v klasické sestavě v září 2015 a od té doby existují dvě kapely. Čtyři z pěti muzikantů pokračují pod názvem Limetall. Kytarista Jaroslav Bartoň i baskytarista Václav Vlasák jsou spojovaní s nejslavnější érou Citronu, která začala v roce 1984 a aranžérsky a skladatelsky se podíleli na všech zásadních albech včetně kultovních Plni Energie a Radegast. Limetall poutá stále větší pozornost rockových fanoušků, kteří se nyní mohou přijít na vlastní oči přesvědčit, kam se tato velmi oblíbená kapela dokázala posunout od svého posledního vystoupení na rockových vánocích v roce 2015!

Hydrargyrum , nevšední kapela založená v roce 1995, v jejíž sestavě se představí i dva členové Aleš Brichta Projectu, vám naservíruje hodně rtuťovitou a instrumentálně pozoruhodnou metalovou nálož!

Aleš Brichta pak tento již legendární vánoční mejdan tradičně uzavře. Zazní nejvýraznější hity z posledních alb, ale určitě nebudou chybět ani slavné skladby, které duněly Barčou už před více než třiceti lety…takže na této rockové události rozhodně nesmíte chybět!

Akce začíná již v 17 hodin, cena vstupenek na místě 400.-Kč, v předprodeji jen 350,-Kč!

Ticketstream