Poletíme?

5.9.2019, 18:00 – 22:00

Poletíme? přesouvají svůj největší OPEN AIR koncert ze Žlutých lázní 5.9. do Areálu Kytary.cz!

Cena vstupenky: 320 Kč
POLETÍME?/v Areálu Kytary.cz OPEN AIR/náš největší samostatný koncert v historii

Skupina Poletíme? přesouvá z technických důvodů svůj největší OPEN AIR koncert ze Žlutých lázních do Areálu Kytary.cz (Mezi vodami 23), který se nachází pouhých 5 stanic tramvaje za Žlutými lázněmi.

VĚTŠÍ STAGE, LEPŠÍ ZVUK

V Areálu Kytary.cz bude pro návštěvníky připravena stage 10x12m, skvělý zvuk (JBL VTX A8), krásná světla, LED obrazovka a samosebou stánky s jídlem a pivem. A také dostatek místa na tancování! „Nic nenecháme náhodě. Děláme vše proto, abychom si náš největší samostatný koncert společně s fanoušky co nejvíce užili,“ říká za kapelu její manažer Tomáš Paleta a dodává „přijďte si to všichni užít, bude to stát za to, jelikož kluci si připravují pouze pro tento večer pár specialit, které budeme odtajňovat postupně. Čeká nás nezapomenutelný večer v turbošansonovém stylu!“
POLETÍME? největší samostatný OPEN AIR Koncert

Poletíme? se rozhodli oslavit 12 let existence dosud největším samostatným koncertem.
Bude pro vás připravená velká stage, super zvuk, krásný světla, stánky s pivem a jídlem!
Poletíme? umí odlehčenou formou vyprávět o složitých a smutných věcech tak, že jejich koncerty dýchají barevnou náladou, svižnou rytmikou a tanečními kreacemi publika. I vy se budete smát, výskat, tančit nebo vám přeběhne mráz po zádech, když v písni pojmenují váš problém. Kladou totiž důraz na vtipné, poetické a přímočaré texty. S nimi se rozhodně nudit nebudete, už jen pro to netradiční nástrojové obsazení, se kterým kapela zvládá výtečně punk stejně jako jazz. Kapela dokáže strhnout publikum jak v komorním klubu, tak na hlavní scéně největších tuzemských festivalů.
Kapelníkem, zpěvákem, textařem a zásadní osobností kapely je charismatický výtvarník Rudolf Brančovský. Umělcův netrénovaný hlas stojí na pódiu stejně sebejistě, jako starý kapitán dávné plachetnice pevně rozhodnutý obeplout svět. Jeho posádku pak tvoří sedm mořských vlků, kteří přesně vědí, co mají dělat, aby bláznivá plavba dopadla dobře.
Přes fakt, že lodě plují na vodě, se posádka nevzdává naděje, že jednou s touto plachetnicí opravdu poletí!

Ticketstream