AoW: Full Circle

20.10.2019, 17:00 – 20:00

Art of Wrestling uzavře rok 2019 svojí poslední letošní akcí nabízející divákům mezinárodní wrestlingovou show.

Cena vstupenky: 439 Kč

Tento rok je pro AoW přelomový - v lednu se před jednou z největších návštěv v historii pořádal unikátní turnaj, ze kterého vzešel historicky první šampion AoW, Icarus. Nabídlo se spoustu různých zápasů, představilo se několik na sebe navazujících příběhů, zápletek, zvratů a překvapení. Utvořily se skupiny, objevily se jak pravidelně vystupující a zde velmi oblíbené hvězdy, tak nové tváře, které dostaly příležitost zapůsobit. Především se ale díky extrémně nadšeným fanouškům utvořila jedinečná atmosféra, která nemá na wrestlingových show tohoto typu obdoby.

Říjnová akce nese příznačně název Full Circle. Kruh se v letošním roce uzavře nejenom pro AoW, ale také možná pro některé wrestlery. Je to šance, jak například vyřešit spory, nebo naopak otevřít úplně nové kapitoly.

Mezinárodní wrestlingové večery od AoW jsou napěchované kvalitními zápasníky z celé Evropy a pravidelně se pořádají v prostorách KD Krakov.

Wrestling je především o tom nechat se vtáhnout do děje, pohltit zmiňovanou atmosférou a maximálně se uvolnit. Do wrestlingu patří zábava, intenzita, akrobacie, bizarnosti, komediální prvky, divadlo, velká interakce s publikem a maximální blízkost. Mezi ringem a sezením totiž není žádná bariéra a tradičně velmi rychle vyprodaná první řada je od ringu vzdálená zhruba pouhý metr.

Předprodej vstupenek běží do 19.10.2019 ve 23:59 nebo do vyprodání zásob. Poté bude možné zakoupit vstupenky pouze na místě v den konání akce za vyšší cenu.

Ticketstream