Vitacit Sedmička slaví 50 let

30.8.2019, 19:00 – 22:00

Sedmička letos slaví 50. výročí od založení. U té příležitosti se chystá speciální série koncertů a diskoték. Postupně zveřejňujeme akci za akcí, eso za esem, ze všech našich rukávů. 

Cena vstupenky: 220 Kč

Pavel "Kuře" Hejč. Mistr zvuku strahovské Sedmičky. To, že "nejlepší je zvuk na kolejích", má na svědomí právě on. On je skálopevnou jistotou každého koncert, že si užijete špičkový sound. Je to také kytarista slavných VITACIT. Kult tuzemského heavy metalu nesmí tedy v žádném případě chybět. Výjimečně náš pan zvukař bude k vidění na pódiu, nikoliv za mix pultem.

Ovocná limonáda v prášku vznikla v roce 1970 a byl to velký hit! Skupina Vitacit se dala dohromady jen o pár roků později a taky se z ní stala legenda. A legendy mají právo se odmlčet a zase povstat z popela. A přesně to se právě stalo.

Poslední comeback se uskutečnil před necelými deseti lety. Tehdy se Vitacit propojil s Kreysonem, ale ten je už také pryč. V současné podobě najdeme ve zkušené partě dlouholetého kapelníka Luďka Adámka. Kytary mučí zakladatel Pavel Kuře Hejč, Petr Eda Kocour a Honza Bouška. Za mikrofonem najdeme ztraceného syna Dana Horynu a Fanyho Stehlíka, který si s Vitacitem užil jeho streetrockové období okolo alba Máte se hnout.

Ticketstream