100 let fotbalu v Hranicích

15.6.2019, 14:00 – 22:00

Nejvýznamnější sportovní akce roku 2019!

Cena vstupenky: 200 Kč
100 let fotbalu v Hranicích

U příležitosti oslav 100 let (1919 - 2019) organizovaného fotbalu v Hranicích, zveme do areálu SK Hranice nejen současné a bývalé hráče, trenéry a funkcionáře, kteří klubem v jeho dlouhé historii prošli, ale také všechny fanoušky, partnery, rodiče a širokou veřejnost.

Přijďte společně s námi oslavit tohle jubileum a užít si den plný sportu, hudby, zábavy, dobrého jídla a pití, včetně pestrého programu jak pro dospělé, tak pro děti i teenegery. To vše za účasti nejen členů SK Hranice, ale také za účasti významných hostů a známých jmen.

V sobotu 15.6.2019, Stadion SK Hranice, od 14 hodin!

V rámci programu se můžete těšit na dvě fotbalová utkání, o které se postará současné A mužstvo doplněné odchovanci SK Hranice, kteří jsou držitelé několika českých i zahraničních ligových titulů a pohárů. Fotbalisti, kteří důstojně reprezentovali a stále reprezentují město Hranice. Tito hráči nastoupí do symbolického přátelského utkání proti týmu složeného se známých osobností nejen z oblasti sportu, ale také z oblasti herectví nebo hudby.

Následovat bude zápas starší generace hráčů SK Hranice proti partnerskému polskému městu Konstancin - Jeziorna. V přestávce mezi poločasy jednotlivých utkání představíme naše nejmenší naděje, práci trenérů a nově založený tým ženského fotbalu.

Po sportovní části se můžete těšit na tři hudební vystoupení. Jako první se představí skupina ATMO music společně s Jakubem Děkanem, následovat bude show Marka Ztraceného s kapelou a na závěr vystoupí kapela Traktor, která je i autorem hymny SK Hranice.

Myslíme i na děti, pro které bude na tréninkovém hřišti (umělé trávě) připraven doprovodný program se spoustou zábavných fotbalových atrakcí, her a soutěží. Tyto atrakce budou ZDARMA přístupné nejen dětem, ale i dospělým. Těšit se můžete na skákací hrady, fotbalové rodeo, malování na obličej, vysokozdvižný jeřáb a spoustu dalšího. Součástí celé akce bude také k vidění část expozice výstavy 100 let kopané v Hranicích.

Akce bude zakončena půlnočním ohňostrojem a následnou afterparty s moderátorem celé akce, Petrem Říbalem, moderátorem rádia Evropa 2. Patronem celé akce je fotbalista a sportovní komentátor Petr Švancara.

Těšíme se, že právě s Vámi oslavíme naše výročí!

Ticketstream