SOUNDTRACK Poděbrady Hvězdy StarDance tančí na filmové melodie Jedinečná taneční show s choreografií Jana Ondera

1.9.2018, 14:00 – 16:00

Jedinečná taneční show představuje známé tváře StarDance v originální choreografii Jana Ondera.

Cena vstupenky: 440 Kč

Sobota 1. 9. 2018, 14:00
Hvězdy StarDance tančí na filmové melodie

Jan Onder, Dana Batulková, Kateřina Baďurová, Veronika Lálová, Michal Padevět a další


Sobotní festivalové odpoledne bude patřit tanci. Choreografie Jana Ondera připravená speciálně pro SOUNDTRACK Poděbrady bude doplněna melodiemi ze slavných filmů jako jsou Hříšný tanec, Shrek, Pomáda a další. Originálním tanečním příběhem vás provedou tanečníci a slavné osobnosti ze StarDance; těšit se můžete vedle Jana Ondera na vítězku III. řady Danu Batulkovou a vítězku V. řady Kateřinu Baďurovou. Své taneční dovednosti předvedou i skvělí Michal Padevět a Veronika Lálová.

Taneční kreace v podání profesionálů i známých hvězd z již odvysílaných řad StarDance nás provedou nejedním filmem, nejednou filmovou love story, vše za doprovodu těch největších filmových hudebních hitů. Přijďte si vychutnat filmově hudební příběh vetknutý do tanečních kroků!

Jan Onder je český tanečník s mezinárodními úspěchy a se svou partnerkou se pravidelně účastnil nejprestižnějších tanečních soutěží po celém světě. V pořadu StarDance tančil třikrát, z toho dvakrát zvítězil, a to s Danou Batulkovou a Kateřinou Baďurovou. Obě královny tanečního parketu se v naší show připravené speciálně pro SOUNDTRACK Poděbrady představí právě po jeho boku.

Přijďte se projít lehkým tanečním krokem filmovým světem!
Čím dříve, tím levněji!
DO 30. 6. 2018 SLEVA 10 % NA VŠECHNY VSTUPENKY!


Koncert je na nečíslované sezení - v rámci vámi zakoupeného sektoru si na místě vyberete sedadlo, které se vám líbí a není obsazené dříve příchozími.

Prostor Golden a Silver Circle je vymezen čtyřmi stěžni - konstrukce stanu. Tribuna B značí první řady zadní elevace, boční pohled na taneční parket, v průzoru částečně stěžeň z trubkové konstrukce.

Lázeňské město Poděbrady bude ve dnech 30. 8. – 2. 9. 2018 hostit Mezinárodní festival filmové hudby a multimédií SOUNDTRACK Poděbrady, který nabídne unikátní interaktivní zážitek pro všechny věkové skupiny - kombinaci hudby a moderních technologií včetně video projekcí a bohatého zábavného programu v lázeňském parku. Naváže tak na loňský úspěch čtyřdenního programu, který navšítivilo přes 30 000 lidí.
Po všechny dny festivalu se v modrém stanu představí čeští i zahraniční interpreti slavných filmových a seriálových melodií, uvedeme pohádkový program a každý den zakončíme velkou afterparty.
V lázeňském parku, který bude již tradičně zdarma, pro vás připravujeme bohatý doprovodný program - řadu koncertů a programů pro celou rodinu v malebném lázeňském parku plném hudby, divadelních představení, filmových promítání a performance. Součástí parku bude i food zona s nabídkou mezinárodních specialit, chill-out zona, výstavy a workshopy.
Přijďte poslouchat očima!

Ticketstream