SOUNDTRACK Poděbrady S čerty nejsou žerty Pohádkový soundtrack živě s filmovou projekcí/Jaroslav Uhlíř/Symfonický orchestr

2.9.2018, 13:00 – 15:00

Hvězdné obsazení, zlidovělé bonmoty z pera Hynka Bočana a Jiřího Justa a nezapomenutelná hudbou Jaroslava Uhlíře - po nedělním obědě jsme pro vás do hlavního programu festivalu připravili tradiční odpolední pohádku! Po loňském úspěšném uvedení pohádky Tři oříšky pro Popelku se symfonickým orchestrem navazujeme další klasickou českou pohádkou S čerty nejsou žerty, opět s živou hudbou.

Cena vstupenky: 440 Kč

Neděle 2. 9. 2018, 13:00
Světová premiéra
Soundtrack Orchestra


Pohádku režiséra Hynka Bočana na motivy Boženy Němcové si budete moci vychutnat na velkém plátně za doprovodu symfonického orchestru, který naživo provede nejen hlavní melodie filmu z pera Jaroslava Uhlíře, ale vytvoří i mnoho dalších zvukových efektů jako cinkání zlaťáků, zvuk pekla a dalších.
Světová premiéra tohoto provedení tak povznese pohádku S čerty nejsou žerty na koncertně-vizuální zážitek.

Přijďte se s dětmi v neděli podívat na nejoblíbenější pohádku podle serveru ČSFD. Protože "ať už peklo bylo, nebo nebylo, vymyšleno bylo dobře"!
Čím dříve, tím levněji!
DO 30. 6. 2018 SLEVA 10 % NA VŠECHNY VSTUPENKY!


Koncert je na nečíslované sezení - v rámci vámi zakoupeného sektoru si na místě vyberete sedadlo, které se vám líbí a není obsazené dříve příchozími.


Ticketstream