SOUNDTRACK Poděbrady KINGDOM COME: DELIVERANCE Unikátní soundtrack k hernímu hitu live

2.9.2018, 18:00 – 20:00


Závěrečný koncert festivalu věnujeme letošní herní novince, jednomu z největších a nejdražších českých projektů všech dob, Kingdom Come: Deliverance. Nejočekávanější česká hra poslední dekády zaznamenala fenomenální úspěch nejen u nás, ale i v zahraničí. Již v prvním týdnu po uvedení na trh se prodalo milion kusů!

Cena vstupenky: 800 Kč

Neděle 2. 9. 2018, 18:00

Filharmonie Hradec Králové
Dirigent: Jan Valta


Historické RPG odehrávající se v Českých zemích v neklidných časech po smrti Karla IV. se pyšní nejen poutavým příběhem, historickou přesností a skvělou grafickou úrovní, ale také neobvykle propracovaným orchestrálním soundtrackem z pera českého skladatele Jana Valty, prokládaným středověkými písněmi Adama Sporky. Jan Valta na nedělním koncertě osobně povede Filharmonii Hradec Králové.

Soundtrack z této hry si budete moci vychutnat v koncertním provedení naživo spolu s video scénami ze hry a prožít tak příběh hlavního hrdiny Jindřicha znovu a jinak.

Nenechte si ujít světovou premiéru a vychutnejte si v neděli v podvečer reálie středověkých Čech s originálním živým soundtrackem, středověkými nástroji na podiu a velkoplošnou projekcí - na festivale SOUNDTRACK Poděbrady.
Čím dříve, tím levněji!
DO 30. 6. 2018 SLEVA 10 % NA VŠECHNY VSTUPENKY!


Koncert je na nečíslované sezení - v rámci vámi zakoupeného sektoru si na místě vyberete sedadlo, které se vám líbí a není obsazené dříve příchozími.


Ticketstream