Hentai Corporation + The Atavists

21.3.2018, 18:00 – 22.3.2018, 1:00

Hentai Corporation vyrazí začátkem března na jarní část turné k aktuálnímu albu Intracellular Pets, které vyšlo na podzim loňského roku. Po odchodu klávesisty Františka Kouckého se kapela představí v nové sestavě, resp. se dvěma náhradníky. Stanovisko kapely je zatím jasné: „Je to pro nás sice velká osobní a hudební ztráta, která bolí víc než strup na pytliku, nicméně nás teď hraní strašně baví, takže hudební (a fyzická) smrt ještě neni na pořadu dne. Možná na podzim…

Cena vstupenky: 240 Kč

Hentai Corporation doplní dva hostující klávesisté, Dave Tichý (Unaffected Evolution) a Adoš Novotný (Cirk LaPutyka, Emma Smetana). „Jedná se zatím o provizorní řešení. Kluci s náma odehrajou koncerty do konce festivalový sezóny a pak se uvidí, co dál. Vytrhli nám trn z paty, protože to všechno bylo poměrně narychlo. Uvidíme, jestli se někomu z nich u nás natolik zalíbí (rozuměj: vydrží s náma lejt, nechcípne a nedokope nás…), že u nás bude chtít zůstat, nebo jestli se budeme muset poohlídnout ještě po někom dalším. Přece jenom, ještě s náma neodehráli žádný koncerty, kde se dějou všechny zvěrstva, tak uvidíme, jestli to vydržej,“ doplňuje Durex z Hentai.

To ale nebude jediná novinka. Na všechny koncerty turné s Hentai pojede našlápnutá surf-stonerová královehradecká kapela The Atavists a ta představí své nové studiové album Lo-Fi Life. „Disko hudba slouží k tomu, aby se nudní a nezábavní lidé měli kde scházet, opít a následně rozmnožit. Tuto větu vyslovil před více než polovinou století Frank Zappa. V duchu tohoto citátu se snažíme hostit naše posluchače tak, aby nestrádali, bylo jim umožněno ochutnat vše pozemské i nadpozemské a odcházeli z koncertů s pocitem naplněného očekávání... K věci, chlapci z Hentai Corporation nás požádali, abychom napsali nějaký citát k naší společné tour. Vzhledem k tomu že jsme nýmandi a nic jsme nedokázali vymyslet, necháváme za sebe mluvit mrtvé ikony. Vše bylo již řečeno a vše zahráno.

Termíny

02.03. 2018 Kutná Hora, Česká 1
03.03. 2018 Pardubice, Žlutý Pes
09.03. 2018 Ostrava, Barrák
10.03. 2018 Zlín, Fénix
20.03. 2018 Brno, Fléda
21.03. 2018 Olomouc, S-Klub
24.03. 2018 Praha, Akropolis (Žižkovská noc)
28.03. 2018 Plzeň, Pod Lampou

Ticketstream