Čechomor Kooperativa tour 2017

30.5.2017, 19:30 – 21:00

Hradecká kulturní a vzdělávací společnost připravila pro hudební fajnšmekry příjemnou hudební lahůdku. Tou bude vystoupení znamenité folkrockové formace ČECHOMOR v rámci KOOPERATIVA TOUR, které v úterý 30. května současně zahájí letní promítací sezónu královéhradeckého letního kina Širák.

Cena vstupenky: 350 Kč

Kapela, hrající české, moravské, slezské a slovenské písně v netradičním pojetí, se po 11 letech představí na otevřené scéně ve východočeské metropoli, aby svými jedinečnými aranžemi písní potěšila širokou diváckou (a posluchačskou) veřejnost.
ČECHOMOR - toto vpravdě originální hudební uskupení vzniklo na jaře roku 1988 pod názvem ČESKOMORAVSKÁ NEZÁVISLÁ HUDEBNÍ SPOLEČNOST. Nevšední interpretace písní v podobě nových aranží, jakož i propojení tradičních lidových i právě napsaných částí skladeb a textů jsou pro kapelu typické a dovedly ji až k unikátním uměleckým experimentům, z nichž k nejznámějším patří multiplatinové album PROMĚNY a na ně navazující Zelenkův film ROK ĎÁBLA. Formace, která získala řadu hudebních ocenění a která vystupovala na mnoha koncertních pódiích světa včetně USA, plánuje potěšit koncem května také Hradečáky, kteří se tedy už teď mají nač těšit.

Ticketstream