LEOŠ MAREŠ - Jediný koncert v životě

27.4.2017, 19:00 – 22:00

Moderátorská ikona Leoš Mareš se vrací na jeden večer jako zpěvák!

V den jeho narozenin, ve čtvrtek 27. dubna 2017 od 19 do 21hod, vystoupí Leoš Mareš na svém jediném koncertě v životě v pražském Foru Karlín. Známé skladby, hvězdní hosté, živá kapela a samozřejmě kožichy. Jedinečná show, která se už nebude nikdy opakovat.

Cena vstupenky: (koncert vyprodán) od 990 Kč

Vstupenky na stání za 990 Kč

Vstupenka VIP za 9990 Kč Limitovaná edice 100ks VIP vstupenek s exkluzivní pozvánkou na narozeninovou party Leoše Mareše, pořádanou hned po koncertě v luxusním pražském klubu a restauraci (viz narozeninová party před rokem pro donátory charitativního projektu „slavíme velkoryse“ v hotelu Fusion).

(cena zahrnuje: na koncertě: přístup do VIP zóny s vlastním barem, šatnou a WC, parkoviště, catering a nápoje, meet & greet s Leošem před koncertem a vstup na soukromou narozeninovou party včetně veškeré konzumace - catering a nápoje).

Vstupenka VIP s KOŽICHEM za 999 990 Kč Jedna jediná vstupenka VIP, ke které získáte Leošův originální bílý kožich, vyrobený v roce 2001, známý z obalu CD, videoklipů a Leošových vystoupení. Ano, je to TEN původní bílý kožich.

Slevu ZTP/P lze vyžádat emailem

Ticketstream