ČECHOMOR KOOPERATIVA TOUR 2016 - VÁNOČNÍ KONCERT, hosté: J. Mráček/Joji Hirota & Taiko Drummers

19.12.2016, 20:00 – 22:00

Česká hudební skupina Čechomor hrající ceský, moravský a slovenský folklor v rockovém kabáte své letošní vánocní KOOPERATIVA TOUR koncerty, na kterých bude již tradicne propagovat cinnost o.p.s. Pomocné tlapky, zabývající se chovem, predvýchovou a výcvikem asistencních psu, pojme neotrele, a to prolnutím s nekompromisními rytmy japonských bubnu, které rozezní japonský hudební skladatel, producent a hrác na tradicní japonské bubny a flétnu šakuhaci Joji Hirota a jeho Taiko Drummers.

Cena vstupenky: 590 Kč

Hra na typické japonské bubny taiko byla puvodne soucastí ruzných tradicních slavností a rituálu. V dnešní dobe se vyvinula do moderní koncertní podoby a teší se stále vetší oblibe mimo jiné práve zásluhou Jojiho Hiroty. Taiko Drummers si pod jeho taktovkou získávají srdce posluchacu na celém svete.

Čechomor spolecne s Joji Hirotou tak naváží na drívejší úspešnou spolupráci a predstaví tento unikátní projekt postupne na koncertech v Ostrave, Brne, Zlíne, Bratislave a Kladne. Sérii spolecných koncertu pak zakoncí 19. 12. koncertem v pražském Fóru Karlín. 

Ticketstream