KRÁL VÍN ZNOJMO - 600 nejlepších vín České republiky

26.8.2016, 18:00 – 22:30

Ve starobylých prostorách Louckého kláštera budete moci bez omezení ochutnávat všechna vystavená vína dle vašeho výběru, neutralizovat se degustačními sousty či osvěžit vodou. 

Cena vstupenky: 1100 Kč

Počet návštěvníků je omezen tak, aby degustace probíhala v náležitém pohodlí a pohodě. Ve 21 hod proběhne slosování všech vstupenek, výherci na místě obdrží věcné ceny. Na nádvoří Louckého kláštera pro vás bude navíc připraven doprovodný kulturní program a grilované speciality. Budete si moci zazpívat i zatancovat s cimbálovou muzikou Denár! Přijeďte do Znojma na celý víkend - připravili jsme pro vás celou řadu bonusů, které vám pobyt zpříjemní a také zlevní! BONUSY:
S identifikačním náramkem na ruce (obdržíte v pátek večer) získáte v sobotu a v neděli: Volný vstup na Vranovskou pláž po oba dny. Navíc se tu dne 27. 8. koná LAHOCup, na který je také vstup zdarma a navíc tu probíhá degustace vín LAHOFER, na kterou jste také srdečně zváni. Součástí doprovodného programu bude exhibice biketrialu. Na Vranově se můžete svézt se slevou 50 Kč i na lodi. Více na Lodní doprava Vranov. Stačí se prokázat náramkem! Volný vstup na Vlkovu věž s jedním vzorkem vína VOC Znojmo zdarma. Prohlídky památek se slevou - Znojemské podzemí místo za 95 Kč za 55 Kč a Radniční věž - místo za 35 Kč za 25 Kč Hotel LAHOFER - nabízí degustace 10 vzorků vín Vinařství LAHOFER na turisticky atraktivních místech - Rajská vinice u centra města Znojmě + vinný hrádek Lampelberg u Vrbovce - první vzorek vína ZDARMA ZNOVÍN ZNOJMO pro vás připravil následující bonusy:
• Při nákupu zboží v prodejně lahvových vín v Louckém klášteře bude poskytnuta jednorázová sleva ve výši 10 %.
• V rámci prohlídky Louckého kláštera, která je spojena s degustací vín, bude přidán jeden vzorek navíc zdarma.
• Při návštěvě viničních tratí Šobes v Podmolí a viniční tratě Staré vinice v Havraníkách bude na ochutnávkovém stánku připraven pro návštěvníky Krále vín vždy jeden vzorek zdarma.
VINOTRH - ke vstupence na Krále vín sleva 10% v e-shopu se znojemskými víny Vinotrh.cz. Vytištěné kupony s originálním slevovým heslem pro tuto akci získáte v pátek u vstupu. Vinařství WALDBERG - nabízí 10% slevu při nákupu vín ve vinařství i v degustačním stánku ve Chvaloviské vinařské uličce Vinařství AMPELOS - nabízí 10% slevu při nákupu vín ve firemní vinotéce u odbočky na Vrbovec z hlavní silnice Znojmo – Hatě . V průběhu večera je pro vás připraven zajímavý doprovodný program. Nasnoubili jsme pro vás skvělé plantážní čokolády z Čokoládovny Fikar s vybranými moravskými víny. Některé z popsaných kombinací ochutnáte v průběhu večera v rámci řízené degustace ve stoje!
V ceně vstupného je zahrnuto:
• kniha KRÁL VÍN České republiky 2016
• neomezená ochutnávka vín dle vlastního výběru dle nabídky jednotlivých stolů
• tištěný katalog, který usnadní orientaci ve značném množství prezentovaných vzorků
• pramenitá voda Aquila - nejlepší partner k vínu
• sýrový talíř - sýr Gran Moravia a sýry Král sýrů v doprovodu originálních winelád
• masový talíř - fermentované salámy a řada "poctivá" šunka Kosteleckých uzenin a chlazené paštiky Hamé
• chléb

Sýrový a masový talíř obdrží výhradně ti, kteří si zakoupí vstupenky v předprodeji, pro návštěvníky, kteří si koupí vstupenku na místě nejsme schopni tento servis zajistit.

Ticketstream