JELEN a SLZA - Baškohrátky 2016 - 10. ročník netradičních plavidel

12.8.2016, 19:00 – 23:00

Baškohrátky aneb netradiční zábava je den plný zábavy, sportu, hudby a legrace pro jednotlivce, rodiny, ale především pro všechny, kteří se rádi baví. 
Jubilejní 10. ročník bude začínat již v pátek, dvojkoncertem populárních kapel JELEN a SLZA.

Cena vstupenky: 190 Kč

Hlavním sobotním programem Baškohrátek je tedy soutěžní přehlídka netradičních plavidel, při které budou za spoluúčasti diváků soutěžní týmy s jejich netradičními plavidly bojovat o zajímavé ceny.

Jedná se o soutěž nadějných konstruktérů výstředních lodí a jiných neodolatelných netradičních plavidel, jejichž originalita a zpracování bude kritériem v jejich umístění v soutěži. Přihlaste se jako soutěžní tým a hrajte o ceny v hodnotě 30.000,- Kč.

Program doplní i jiné soutěže pro děti i dospělé, k dispozici budou nafukovací atrakce, nebudou chybět občerstvovací základny plné lahodného jídla a pití.
Vstupné na sobotní akci je (k dispozici na místě): 50,- Kč/ 25,- Kč
Odpoledne vystřídá soutěžní část dne téměř nekonečná after party pod otevřeným nebem, která se za doprovodu živých kapel, např. MIRAI, NEVÍM, .... k tanci i poslechu překlene přes západ slunce až do pozních nočních hodin.
Moderátorem akce je jako každý rok - borec Vlasta Korec. Přijďte se podívat, podpořit soutěžní týmy i odvážné jednotlivce, odreagovat se od všedních starostí, přijďte se prostě pobavit!

Ticketstream