Slavnosti města Mikulova - Mandrage, Debii a další

21.5.2016, 18:00 – 23:59

Od pátku 20. května rozkvete Mikulov městskými oslavami, které nabízí pestrý víkendový program pro všechny generace. Akce představí hostům mikulovskou historii i současnost. 

Cena vstupenky: 290 Kč

Návštěvníci se můžou těšit na ukázky ze života v mikulovské minulosti, zpřístupnění všech historických památek a aktivní doprovodný program pro děti.
V sobotu 21. května se koná jeden z prvních open air koncertů sezóny v nově zrekonstruovaném amfiteátru. V 18 hodin zahájí hudební program místní oblíbená kapela DEPECHE MODE REVIVAL BAND, která hraje jak v původních verzích, tak i ve vlastních aranžích skladby britské hudební skupiny Depeche Mode.
Poté se představí úspěšný zpěvák, kytarista a hudební skladatel MICHAL HRŮZA se svojí kapelou.
V jeho vystoupení jistě nebudou chybět hity Zakázané uvolnění, Duše do vesmíru nebo Slunce. Dále vystoupí mladá zpěvačka DEBBI, jejíž hit TouchThe Sun se stal nejhranější skladbou v českém éteru. Poslední hvězdou koncertu jistě bude kapela MANDRAGE, která již několik let patří ke stálicím všech tuzemských festivalů.
Do srdcí a uší svých příznivců se zaryla písněmi jakoHledá se žena, Šrouby a Matice nebo Tanči, dokud můžeš.
Na pódiu se kapela prezentuje propracovaným designem a energickou show s výraznými světly. Laťku svých koncertů nechtějí Mandrage snižovat ani letos:
v souladu s designem jejich posledního alba Potmě jsou všechny kočky černý, se jejich koncert ponese v duchu stříbrných odstínů a zrcadlových efektů.

Ticketstream