Jelen: Letňák - Léto pro Pražany 2016

2.6.2016, 19:30 – 22:00

Jelen je česká akustická kapela hrající tzv. roots music. Písně z vlastní tvorby vycházející z populární hudby jako je country, folk, bluegrass a blues.

Cena vstupenky: 300 Kč

Sympatická parta kolem frontmana a hlavního autora Jindry Poláka má za sebou dvouleté období na scéně české populární hudby. Už se najde jen málokdo, kdo by aspoň jednou neslyšel hity „Magdaléna“, „Co bylo dál?“ nebo „Nebe nad Prahou“.

Jsou to dva roky, co zcela neznámá kapela s prapodivným názvem Jelen vydala své první EP. Od té doby má za sebou - mimo jiné - stovky festivalových koncertů. Vydání dnes už platinového alba Světlo ve tmě. Cenu Anděl za objev roku. Rádiové hity. Vystoupení v řadě TV pořadů a milionová shlédnutí svých videoklipů na YouTube a zcela vyprodané turné.

Od té doby zná naprostá většina hudebních fanoušků kapelu Jelen jako představitele kvalitní muziky, která se vrací ke kořenům, ale zároveň se prezentuje se strhující energií.

„Poslední dva roky mého života s Jelenem jsou pro mě naprosto mimořádné. Podařilo se nám všem v kapele splnit si to, o čem jsme tajně snili. Hrát muziku, kterou milujeme, pro lidi, kteří to cítí a vnímají úplně stejně jako my. Máme za sebou dva nevěřitelné roky. Ten nový jsme začali ve studiu s přípravou nového alba, které by mělo vyjít v září 2016,“ zaznělo od Jindry Poláka, frontmana kapely Jelen.

Ticketstream