ČARODĚJÁLES 2016 - Devátý ročník Open Air Festivalu

29.4.2016, 17:00 – 23:59

Tradiční místo konání - přírodní areál říčního koupaliště Brno - Riviéra, tradiční termín „čarovného“ přelomu dubna a května, ale poprvé ve třech dnech.  Devátý ročník Open Air Festivalu.

Cena vstupenky: 150 Kč

ČARODĚJÁLES zahájí  29.4.16 páteční večírek , který by mohl nést podtitul „Best of Brno“. Tři momentálně nejpopulárnější brněnské klubové kapely ČANKIŠOU, POLETÍME?  a MUCHA podpoří  v Brně stále nesmírně oblíbená MŇÁGA A ŽĎORP a „balkánská dechovka z Prahy“ CIRCUS PROBLEM.

Stěžejní druhý den festivalu - sobota 30. 4. 16 přinese především celosvětově proslulou legendu crossover rocku, německé GUANO APES s charismatickou čarodějkou Sandrou Nasic za mikrofonem. Jejich megahity jako „Open Your Eyes“ nebo „Lords of the Boards“ stále znějí z rádií i hudebních televizí a skupina po pauze opět v posledních letech čile koncertuje a tvoří v původní sestavě. Vysoce aktuální směs drum´n´bass a tvrdých rockových kytar přivezou z britského Brightonu THE QEMISTS proslulí divokou show. Na třech pódiích se dále vystřídají neotřesitelní vládci tuzemského funku MONKEY BUSINESS, americko  - tuzemští punkrockeři  PIPES & PINTS, balkánská turbodechovka FANFARA TRANSYLVANIA, zpěvák slovenských HORKÝŽE SLÍŽE  Kuko se svým bokovním projektem BIJOUTERRIER nebo ska rockové stálice POLEMIC. Příležitost jako vždy dostanou zasloužilé i nejčerstvější kapely z Brna, kolorit dotvoří stylové dekorace, vatra a ocenění nejúžasnějších příchozích čarodějnic.

ČARODĚJÁLES JUNIOR -  FESTIVÁLEK PRO DĚTI I RODIČE v prvomájovém odpoledni slibuje čarodějnice, draky, skákací hrady a spoustu dalších atrakcí a k tomu LUKÁŠE PAVLÁSKA – hvězdu Stand Up Comedy a šokujícího tanečníka ze Stardance s tvorbou pro děti, ZDEŇKA & TÝNU s HÝBÁNÍM  známým  z ČT Déčko, turbošansón POLETÍME?, vodáckou kulturní úderku ZADÁCI či PŘÍBĚHY KLUKA BOMBARĎÁKA v podání kapelky BOMBARĎÁK.
 Ceny vstupenek se pohybují dle druhů ve velmi příjemném rozmezí  70 - 490,- Kč.

 PÁTEK 29.4.16 – 17.00-24.00

MŇÁGA A ŽĎORP
ČANKIŠOU
POLETÍME?
MUCHA
CIRCUS PROBLEM
Vstupné - do 31.3.16: 150,- /do 28.4.16: :180,-/na místě: 200,

Kde: Riviera Brno (BVV) Bauerova 7, Brno

Ticketstream