Koncert zpěvačky ZAZ v Ostravě

1.12.2015, 20:00 – 22:00

Po loňském fenomenálním vystoupení na Colours of Ostrava, kde jí nadšeně skandovalo na 40 tisíc fanoušků a beznadějně vyprodaných koncertech v Praze a Brně se francouzký hudební zázrak ZAZ, občanským jménem Isabelle Geffroy vrací do České republiky, aby odehrála 2 koncerty v rámci turné na podporu loni vydaného alba “Paris”.

Cena vstupenky: od 1090 Kč

Zaz máte šanci vidět v neděli 29.listopadu v pražském Fóru Karlín a v úterý 1.prosince v ostravské Aréně.

Zaz si Česko vysloveně zamilovala a podle svých slov velmi se k nám těší. Pokud se na Vás loni nedostaly vstupenky, s jejich nákupem tentokrát spěchejte. Lze předpokládat, že se po nich jen zapráší.

Biografie

Narodila se počátkem 80. let v Tours jako Isabelle Geffroy. Vystudovala hudební školu CIAM (Musical Information and Activities Centre) v centru města Bordeaux, kde také poprvé vystoupila před publikem. Její umělecké pokroky ji vedly k rozvíjení talentu v bluesovém žánru a úspěch měla také s latino-rockovou kapelou Don Diego. Výsledkem toho bylo vystoupení na festivalu Musiques. ZAZ objevila nové možnosti, odstěhovala se do Paříže, kde si vydělávala v kabaretu vystupováním pět hodin denně, sedm dní v týdnu. Ať zpívala kdekoli, její vystoupení byla silná a nespoutaná. Když jí koncem měsíce docházely peníze, okouzlovala zpěvem pouliční chodce na Montmartre společně se svými muzikanty, kytaristou a basákem, který byl stejný hudební nadšenec jako ona. V roce 2009 se stala překvapivou vítězkou finále třetího ročníku talentové soutěže Tremplin Génération France Bleu/Réservoir, které se odehrálo v pařížské Olympii. Dvě poslední alba "Recto verso" a "Paris" se velmi rychle dostala na špičku a stala se nejprodávanějšími také v České republice.

Koncerty Zaz pořádají Pragokoncert. a Patrik Kohut.

Ticketportal