Vesna - My a Vy Tour

23.3.2020, 19:00 – 21:00

Folk-popová dívčí kapely Vesna se na jaře vrátí na klubová pódia, aby pokračovala v úspěšném turné s názvem My a Vy. V listopadu 2018 Vesna vydala debutovou desku Pátá bohyně, za kterou získala nominaci Ceny Anděl na Objev roku. Hudebně se obrací ke kořenům a je charakteristická snovými texty. Pražský koncert okoření pozvanými hosty z řad hudebních kolegů a nebudou chybět ani tanečníci z Divize, kteří s Vesnou vystoupili v rámci Vesna Show.

Dívčí kapela Vesna navazuje na úspěšné turné #MyaVy a vrací se do Prahy. Tentokrát vystoupí v Lucerna Music Baru a naposledy zahraje písničky z debutové desky Pátá bohyně. Oslavit to chce ve velkém. Proto si přizvala speciální hudební hosty: Davida Stypku, Mirai a Kateřinu Marii Tichou. Kromě netradičních hudebních spojení se můžete těšit na vystoupení tanečníků z diVize.

Předprodej lístků na: https://goout.net/cs/koncerty/my-a-vy-tour-2020-vesna/uithf/+qyrmp/

Vesna je dívčí kapela zpěvačky a textařky Patricie Fuxové, kterou si vybrala jako předskokana i skandinávská zpěvačka Aurora. V listopadu 2018 Vesna vydala debutovou desku Pátá bohyně, za kterou získala nominaci Ceny Anděl na Objev roku. Na podzim 2019 odjela své první klubové turné #MyaVy po Čechách a Slovensku. Hudebně se obrací ke kořenům, je charakteristická snovými texty a kombinuje folklór s popem. Pro Vesnu je příznačná silná vizuální stránka, která se zračí i v jejich nápaditých kostýmech.

Ticketportal