PÁN LEDU - JEVGENIJ & ALEXANDER PLJUŠČENKO

4.4.2020, 18:00 – 20:00

Jako malý chlapec býval často nemocný ale i přes to už jako čtyřletý stál poprvé na bruslích.

PÁN LEDU - JEVGENIJ & ALEXANDER PLJUŠČENKO

Vytrvalost, s jakou trénoval se vyplatila..

Fenomenální JEVGENIJ PLJUŠČENKO se po delším čase ukáže v PRAZE se svoji světovou krasobruslařskou show PÁN LEDU! Olympijský vítěz, trojnásobný mistr světa a sedminásobný mistr Evropy vystoupí ve fantastických show spolu se svými nedávnými soupeři a souputníky po světových ledových arénách.

Na ledě se představí i jeho odkaz pro budoucnost krasobruslení, jeho malý syn Alexander. Společně předvedou, co všechno se od svého otce již dokázal naučit! Učit se od krasobruslaře, který je jedním z nejlepších, je nepochybně velmi těžké, zároveň však jednoduché v tom, že mu jeho otec poradí s každým detailem potřebným pro mistrovské ztvárnění na ledě.

Naposledy Jevgenij, tehdy ještě bez syna, předvedl velkolepou show, při které diváci od začátku do konce tleskali a skandovali jeho jméno.

Rok 2020 bude opět krasobruslařským svátkem na nejvyšší úrovni! Jevgenij Pljuščenko v TIPSPORT ARENĚ předvede svoje mistrovství spolu s vítězkami zimních olympijských her v Soči Adelinou Sotnikovou.

Po Pljušenkovo boku opět vystoupí i maďarský houslista Edvin Marton. Svoje mistrovství předvede na svých slavných houslích Stradivarius za 8 000 000 euro, který byly vyrobeny v roce 1699.

Výše uvedená jména nejsou samozřejmě všechna, která se představí. Celkem se můžete těšit na minimálně 20 hvězd krasobruslařského nebe se svým programem, kde předvedou i akrobatické prvky při kterých tuhne krev v žilách.

Famózní show JEVGENIJ PLJUŠČENKO – PÁN LEDU 2020 bude nepochybně nezapomenutelným večerem pro všechny přítomné diváky! 

Ticketportal