RUSSIAN CLASSICAL BALLET - LOUSKÁČEK

8.11.2019, 20:00 – 9.11.2019, 17:00

RUSSIAN CLASSICAL BALLET, prestižní moskevský soubor, který vede slavná tanečnice Evgeniya Bespalova, se vrací do České republiky s novým nastudováním jednoho z mistrovských děl klasického baletu.

PETR ILJIČ ČAJKOVSKIJ - LOUSKÁČEK
Choreografie MARIUS PETIPA a LEV IVANOV
Libreto MARIUS PETIPA (námět E.T.A. HOFFMANN)
Scénografie RUSSIAN CLASSICAL BALLET
Kostýmy EVGENIYA BESPALOVA
Režie EVGENIYA BESPALOVA

Louskáček - kouzelné vyprávění, které probudí naší představivost a zavede nás do království fantazie. Vánoční sen s oživlými panenkami, zlými tvory a zvláštním hrdinou - princem Louskáčkem, příběh naplněný romantikou a imaginacemi.
Louskáček přináší génia P.I. Čajkovského i originalitu a kreativitu choreografie Mariuse Petipy. Russian Classical Ballet uvádí nadčasové mistrovské dílo s neuvěřitelně krásnou a realistickou scénografií, detailně propracovanými kostýmy a s obsazením vynikajících sólistů a baletního souboru, vedeného dvěma mezinárodními tanečními hvězdami.
Louskáček v podání Russian Classical Ballet to je velkolepé neodolatelné představení, jež představuje nezapomenutelný okamžik sezóny!

Sleva 30%

pro návštěvníky, kteří nedosáhli věku 17 let, pro studenty a pro seniory ve věku 65 let a více / nárok na slevu je třeba u vstupu prokázat obecně uznávaným dokumentem opatřeným fotografií.
3 + 1 ZDARMA!
Pokud zakoupíte tři vstupenky, automaticky obdržíte čtvrtou vstupenku ZDARMA! Na prodejních místech Ticketportal i on-line na ticketportal.cz!

Další info:
Délka představení 120 minut včetně přestávky
bezbariérový přístup ANO, sektor ZTP/P-DISABLED je určen pro vozíčkáře a pro držitele průkazu ZTP/P, ke každé vstupence druhá zdarma pro doprovod (jedna osoba)

Další představení: RUSSIAN CLASSICAL BALLET - LABUTÍ JEZERO

Ticketportal