Posedlí Dakarem 2020

6.2.2020, 19:00 – 27.2.2020, 20:00

Zažijte Dakar 2020 s Martinem Macíkem a Janem Brabcem z týmu Big Shock Racing. 

Posedlí Dakarem 2020

Neuvěřitelné příhody, nezveřejněné on-boardy z kritických míst, informace ze zákulisí. Připravte se na pořádnou dávku adrenalinu, svérázný humor a záběry, ze kterých mrazí. Bezprostředně po návratu českých jezdců z nejnáročnějšího motoristického závodu na světě.

Loni beznadějně vyprodaná live show v podání dakarských závodníků Martina Macíka a Jana Brabce se vrací. Šance osobně se potkat s Matesem a Brabčákem, pilotem kamionu a motocyklovým jezdcem z týmu Big Shock Racing bezprostředně po jejich návratu ze Saudské Arábie.

Dostanou vás nezveřejněné informace ze zákulisí, neuvěřitelné historky i on-boardy promítané na velkoplošná plátna. Čeká na vás interaktivní smršť nadupaná extrémními zážitky, chlapskou hravostí i svéráznými vtípky z nejnáročnějšího motoristického závodu na světě. Příběh kluků, kteří zažili opravdové dobrodružství a pokusili se uspět mezi nejlepšími. Připravte se na silnou atmosféru osobního setkání, kdy je přirozené zeptat se na cokoliv, podat si ruku a říci si vše důležité.

Dakar není jen o jezdcích řítících se pouští. Stejně důležití jsou všichni, kteří fandí.

_____________________________________________________________________

Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal a nebo je můžete zakoupit on-line přímo na ticketportal.cz a ihned vytisknout - HOMEtickets

Hromadné objednávky (nad 6 ks vstupenek) a objednávky na fakturu posílejte na: [email protected]

Pokyny pořadatele
INFO ZTP/P

Ticketportal