METALLICA S & M Tribute Show + symfonický orchestr

16.2.2020, 19:00 – 18.2.2020, 20:00

Na výročí vydání legendárního alba "S & M" Metallica o 20 let později opět vystoupí se symfonickým orchestrem San Francisco. Všech osmnáct tisíc vstupenek na toto show, ohlášené na 6. září, bylo vyprodáno během několika vteřin.

METALLICA S & M Tribute Show + symfonický orchestr

Vychutnat magickou atmosféru kalifornského koncertu můžete i v České republice!   „METALLICA S & M Tribute Show“ se symfonickým orchestrem je bezprecedentním projektem, který nemá ve světě obdoby! Klasika i modernost se spojí do jediného celku a objeví se před diváky ve své jedinečné mystické kráse.

Show si získalo uznání a mnoho kladných ohlasů od hudebních kritiků i skalních rockových fanoušků.

«Ten zvláštní okamžik, kdy tribute kapela zní lépe než sama Metallica».

«Průlomové. Skvělé. Magické. Úžasné. Vynikající. Nenašel jsem slova, která by popisovala tento koncert a mé pocity během této show. To, co vytvářejí na jevišti, nelze srovnávat s ničím, co jsem předtím viděl».

«Úžasné muzikantství a vzrušující vokály mě přivedly do jiného světa, kde jsem zůstal jen já a hudba. Žádné okolnosti nemohly přerušit mé srdce, které bilo do rytmu hudby. Zpívala jsem a plakala zároveň».

Nedávné velké koncertní turné po Francii, České republice, Německu, Rusku a Bělorusku jen potvrdilo a posílilo popularitu projektu.

„Toto vysoce profesionální „firemní“show je příkladem čisté, technické, výrazné a mohutné rockové hudby a já jsem byl velmi rád, že jsem se na ní mohl podílet,“ řekl v rozhovoru hlavní kytarista skupiny „U.D.O“ Andrew Smirnov.

Jaký bude nový, výroční koncert „METALLICA S & M Tribute Show“? Dvojnásobně impozantní!

Více informace na www.artpartner.cz

Ticketportal