IRSKÁ TANEČNÍ SHOW – Rytmus v srdci

22.11.2019, 20:00 – 22:00

Po několikaleté přestávce opět přichází na česká jeviště úspěšný slovenský taneční soubor MERLiN s novým programem RYTMUS V SRDCI. Přináší to nejlepší ze současného moderního irského tance v romantickém renesančním příběhu o boji dobra a zla. Dynamická  taneční show nadchne milovníky tance poutavým příběhem, taneční virtuozitou, strhujícím rytmem a působivou výpravou.

Příběh, ve kterém něžná láska čelí nástrahám zla, se odehrává v kulise podmanivě krásné irské hudby, vytvořené speciálně pro tuto show.   Strhující  taneční virtuozita sólistů a sehraného souboru, rafinovaná práce nohou a rytmus irského stepu, to všechno je plné pozitivní energie, emocí a radosti ze života. V celém programu je všudypřítomná láska a radost, kterou tanečníci štědře rozdávají divákům. Atmosféru programu zvýrazňuje bohatá kostýmová výprava a promyšlený světelný dizajn, které divákům efektně dotváří dokonalý umělecký zážitek z představení.

Taneční soubor MERLiN má na kontě několik úspěšných tanečních projektů (Mystery Of The Dance, Celtic Energy, Fantasy Of Dance a Love In Flames) které měli v Evropě více než 1.000 představení.

Představení bez přestávky trvá cca 80 minut.

Ticketportal