80s THE SHOW

23.11.2019, 18:00 – 20:00

KONCERTNÍ SHOW S LEGENDAMI 80. LET!
BONEY M, BAD BOYS BLUE, SANDRA, SAMANTHA FOX, LIMAHL (The Voice of Kajagoogoo), PETR KOTVALD,
DJs MARTIN HOVORKA a KAREL KELČA
To je 80s THE SHOW!

Ikonické kapely a interpreti 80. let zavítají v listopadu do Brna, aby si na společné koncertní show připomněli s fanoušky hudební éru osmdesátek. Světoznámé legendy jako Boney M, Bad Boys Blue, Sandra, Samantha Fox a další zahrají v brněnské DRFG Areně své největší hity, česko-slovenskou hudební scénu zastoupí zpěvák Petr Kotvald a DJs Martin Hovorka a Karel Kelča.
Program 80s The Show nabídne jedinečnou atmosféru neopakovatelné hudební etapy, která předurčila vývoj mnoha interpretů po další desetiletí.
Do konce června lze vstupenky koupit za nejnižší možnou cenu!

VIP vstupenka MEET & GREET na Tribunu C2
velmi omezený počet vstupenek zahrnuje neomezenou konzumaci pokrmů, alkoholických a nealkoholických nápojů a MEET & GREET! - fotografování a autogramiády s umělci vystupujícími na této akci!
Meet & Greet s jednotlivými umělci se budou konat mezi vystoupeními, přesný průběh dle Vašich preferencí si včas domluvíte s produkcí, kontakt Vám bude poskytnut po zakoupení vstupenky.

Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal a nebo je můžete
zakoupit on-line přímo na ticketportal.cz a ihned vytisknout - HOMEtickets!!
Další info:
každý návštěvník musí mít vlastní vstupenku / slevy NE / bezbariérový přístup ANO / sektor ZTP/P-DISABLED je určen pro vozíčkáře, pro držitele průkazu ZTP/P a pro jejich doprovod - vždy jen jedna osoba, která do areny musí vstoupit společně s vozíčkářem nebo držitelem průkazu ZTP/P

Ticketportal