PRAGUE ROCKS 2019/ KISS - ZZ TOP

19.6.2019, 16:00 – 18:00

DRUHÝ ROČNÍK AKCE PRAGUE ROCKS PŘIVÍTÁ V ROCE 2019 LEGENDÁRNÍ KAPELY KISS A ZZ TOP.

KISS
Po epické a příběhové pětačtyřicetileté kariéře, která zahájila éru rockových legend, KISS oznámili, že v roce 2019 odstartují své závěrečné turné, vhodně pojmenované END OF THE ROAD. Skupina dnes potvrdila, že se v rámci rozlučkového turné vrátí i do České republiky, a že se v pražské Eden Areně představí v rámci monumentální show pod širým nebem.
Turné END OF THE ROAD je pak věnováno milionům fanouškům KISS Army.
"Všechno, co jsme vybudovali a všechno, co jsme si za poslední čtyři desetiletí podmanili, by se nikdy nestalo bez milionů lidí po celém světě, kteří v těch letech naplnili kluby, arény a stadiony. Toto turné bude závěrečná oslava pro ty, kteří nás viděli a poslední šance pro ty, kteří ne. KISS Army, rozloučíme se na našem posledním turné s naší největší show a pak půjdeme tam, odkud jsme přišli.  Odejdeme stejně jako jsme přišli ... Unapologetic and Unstoppable," řekli KISS.

ZZ  TOP
Tři svérázní sympaťáci příští rok oslaví 50. výročí své existence spolu s českými fanoušky.
ZZ Top jsou pozoruhodní tím, že mají nejstabilnější sestavu v historii rockové hudby. Baskytarista Billy Gibbons, zpěvák Dusty Hill a bubeník Frank Beard již téměř 50 let okouzlují všechny generace fanoušků po celém světě, doposud vydali 15 studiových alb, kterých jen v USA prodali více než 30 milionů. Trio pocházející z Texasu má na svém kontě takové hity jako “Gimme All Your Lovin'", “La Grange,” “Legs,” “Sharp Dressed Man” a “Tush“, ke kterým se vrací generace fanoušků již několik dekád.

NA PRAGUE ROCKS SE DIVÁKŮM PŘEDSTAVÍ BSP – KAPELA ZNÁMÁ HITEM ZĚMĚ VZDÁLENÁ,
KTERÁ V ROCE 2018 OSLAVILA 25 LET SVÉ EXISTENCE. VYSTOUPENÍ PŘED KISS A ZZ TOP BUDE
VYVRCHOLENÍM KONCERTNÍHO TURNÉ, KTERÉ ZAČALO MINULÝ ROK.

Ticketportal