BRYAN ADAMS

29.11.2018, 20:00 – 22:00

Na připravovaném turné kromě zásadních skladeb jeho hudebně bohaté kariéry zazní i písničky z posledního alba Get Up! 

BRYAN ADAMS

BRYAN ADAMS, JEDEN Z NEJLEPŠÍCH ROCKOVÝCH UMĚLCŮ NA SVĚTĚ, SE VRACÍ DO ČESKÉ REPUBLIKY, TENTOKRÁT SE VŠAK FANOUŠKŮM PŘEDSTAVÍ V OSTRAVĚ. NAPOSLEDY U NÁS TENTO KANADSKÝ UMĚLEC VYSTOUPIL V ROCE 2017, KDY SE PŘEDSTAVIL V BRNĚ. POVĚST JEDNOHO Z NEJLEPŠÍCH ROCKOVÝCH ZPĚVÁKŮ NA SVĚTĚ ZÍSKAL PŘEDEVŠÍM DÍKY SVÝM NEZAPOMENUTELNÝM KONCERTŮM. BRYAN ADAMS SE SVÝMI ROCK N‘ ROLLOVÝMI PECKAMI (NAPŘ. “SUMMER OF 69”, “RUN TO YOU”, “18 ‘TIL I DIE”, “IT’S ONLY LOVE”,“SOMEBODY”, “THE ONLY THING THAT LOOKS GOOD ON ME IS YOU”) KONCERTUJE NA ŠESTI KONTINENTECH JIŽ VÍC NEŽ TŘI DESÍTKY LET.

Bryan většinu písní z této desky napsal i tentokrát s dlouholetým spojencem Jimem Vallancem, který stál u zrodu většiny hitů tohoto Kanaďana. Jak zpěvák uvádí, natáčení probíhalo celkem organicky, tedy jedna píseň za druhou, a to v průběhu několika let. Producentem desky byl Jeff Lynne, frontman legendárních ELO, který v minulosti produkoval písně i pro The Beatles, Paula McCartneyho nebo Toma Pettyho. Bryan a Jeff na nových písních pracovali převážně přes internet, a to tak, že si navzájem posílali demo nahrávky či části písní tak dlouho, dokud oba nebyli s výsledkem naprosto spokojeni. Bryan Adams na novém albu Get Up! ukazuje opět dvě tváře. Prezentuje se nejen jako romantik, který umí psát nádherné pomalé písně a balady, ale i jako nestárnoucí rocker se svižnými a hitovými songy.

Celý článek...

www.bryanadams.com                                                                                                                           www.livenation.cz

Ticketportal