RUSSIAN CLASSICAL BALLET - LABUTÍ JEZERO

10.11.2018, 20:00 – 11.11.2018, 19:00

LABUTÍ JEZERO V PROVEDENÍ SOUBORU RUSSIAN CLASSICAL BALLET

PETR ILJIČ ČAJKOVSKIJ
Choreografie MARIUS PETIPA a LEV IVANOV
Libreto VLADIMÍR BEGIČEV a VASILIJ GELTZER
Scénografie RUSSIAN CLASSICAL BALLET
KostýmyEVGENIYA BESPALOVA
Režie EVGENIYA BESPALOVA

RUSSIAN CLASSICAL BALLET, prestižní moskevský soubor řízený slavnou tanečnicí Evgeniya Bespalova, poprvé v České republice představí nové zpracování mistrovského díla klasického baletu LABUTÍ JEZERO, příběhu lásky, zrady a triumfu dobra nad zlem.
Toto nastudování vyžaduje velké dovednosti a vysoké technické schopnosti při interpretaci postav. Jeho nadčasovost vychází z hudby Petra Iljiče Čajkovského, ale i z vynalézavé a expresivní choreografie Mariuse Petipy.
Soubor Russian Classical Ballet přináší unikátní klasickou produkci s neuvěřitelně realistickou scénografií vytvořenou v proslulém Petrohradském ateliéru, kde se produkují scény pro Velké divadlo, Mariinské divadlo, Pařížskou operu nebo divadlo La Scala.
Oslnivé modely a doplňky s přepychovými detaily, to vše doplněno řadou půvabných melodií, společně utvářejí toto klasické baletní dílo. Obsazení skvělými sólisty a umělci v čele se dvěma mezinárodními tanečními hvězdami.
Skvělá produkce, klasická a neodolatelná, která představuje nezapomenutelný zážitek. Unikátní show, která se trvale zapíše do paměti publika. Nenechejte si ji ujít!

Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal a nebo je můžete
zakoupit a vytisknout on-line přímo na ticketportal.cz - HOMEtickets!
Další info:

Délka představení 140 minut s přestávkou 20 minut / slevy NE / bezbariérový přístup Ostrava ANO, zvláštní sekce pro vozíčkáře ANO, Praha NE, zvláštní sekce pro vozíčkáře NE

Ticketportal