ROYAL MOSCOW BALLET

4.12.2018, 20:00 – 8.12.2018, 16:00

ROYAL MOSCOW BALLET zástupce věhlasné ruské baletní školy v České republice uvede legendární balety Petra Iljiče Čajkovského - Labutí jezero a Louskáček.

ROYAL MOSCOW BALLET
  • Adresa:
    5. května 1640/65
    Praha 4 140 00

Royal Moscow Ballet navazuje na úspěšná vystoupení v minulých letech, kdy baletní umělci několikrát vyprodali sály a sklidili velký úspěch. Soubor přijede opět v tom nejlepším obsazení a fanoušci baletu se tak mohou těšit na skvělé baletní výkony.
LABUTÍ JEZERO
Příběh Labutího jezera obdivuje publikum po celém světě již od roku 1877, kdy mělo představení premiéru. Děj pojednává o spanilé princezně Odettě, kterou zaklel zlý čaroděj Rudovous do labutě. Princeznu si zamiloval princ, který jí slíbil věčnou lásku. Na královský ples však přivede čaroděj svoji dceru Odýlii, které přičaroval podobu princezny Odetty. Princ podléhá temperamentní Odýlii a falešnou princeznu požádá o ruku. To Odettě zlomí srdce a Rudovous slaví vítězství. Něžná labutí princezna však nakonec princi zradu odpouští a ten se silou své lásky k Odettě postaví čaroději. Balet má dva konce, jeden šťastný a jeden tragický. Royal Moscow Ballet již tradičně hraje tu šťastnou variantu.
LOUSKÁČEK
Dalším známým baletním představením Petra Iljiče Čajkovského, je pohádkový vánoční příběh Louskáček, který zavede diváky do světa dětské fantazie. Vše začíná Štědrým dnem, scénou u vánočního stromečku, kdy děti rozbalují dárky. Malá Klárka objeví pod stromečkem roztomilý louskáček na ořechy a dobrodružství začíná. Oživlý Louskáček bere Klárku do snového světa pohádek.

Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal a nebo je můžete
zakoupit a vytisknout on-line přímo na ticketportal.cz - HOMEtickets!!

Další info:
slevy NE / bezbariérový přístup ANO / Sekce "ZTP/P-DISABLED" je určena pro vozíčkáře, držitele průkazu ZTP/P a vždy jednu osobu jako doprovod. Vstupenka "ZTP/P-DISABLED" platí vždy pro dvě osoby, tj. pro vozíčkáře či držitele průkazu ZTP/P a pro jednu osobu jako doprovod.

Ticketportal