Thomas Anders and ModernTalking band

21.2.2018, 20:00 – 22:00

Ve středu 21. února 2018 se v brněnském Bobycentru uskuteční velkolepá show!

Vystoupí zde Thomas Anders se svým MODERN TALKING band.
Nejvýraznější popová ikona 80. let míří do Brna a veze s sebou show, která vás vtáhne do atmosféry kulminace populární hudby.
Na koncertech Modern Talking se potkávají až 3 generace posluchačů.
Modern Talking vytvořili Thomas Anders (zpěvák) a Dieter Bohlen (zpěvák, skladatel, textař a producent). Jejich prvnímúspěchem byla píseň You're My Heart, You're My Soul, kterou měl Dieter Bohlen napsanou ještě před vznikem Moder Talking. Následovaly slavné diskotékové hity jako You Can Win If You Want, Cheri Cheri Lady nebo Give Me Peace On Earth.
V roce 1987 se po šesti vydaných albech skupina rozpadla kvůli Andersonově ženě a oba umělci se věnovali svým sólovým projektům. V letech 1998 až 2003 se dali znovu dohromady, natočili znovu staré hity, přidali řadu nových písniček a vydali několik alb.
Od roku 2003 se však znovu věnují sólové kariéře. Dieter Bohlen je porotcem soutěže Německo hledá superstar a Thomas Anders dál vydává sólová alba. A právě Thomas Anders se svým Modern Talking band zavítá do České republiky, kde 21. února 2018 v brněnském Bobycentru předvede velkolepou show.
Ano, "You're My Heart, You're My Soul", "Cheri Cheri Lady" či "Brother Lui" a další!

JEDINEČNÁ EDICE DESETI VSTUPENEK MEET & GREET UMOŽŇUJE JEJICH MAJITELŮM NEJEN OSOBNÍ SETKÁNÍ S THOMASEM ANDERSEM, ALE TAKÉ SPOLEČNÉ FOTO! MEET & GREET PROBĚHNE PŘED KONCERTEM, JE TŘEBA DOSTAVIT SE V 19:15 K POKLADNĚ NA MÍSTĚ KONÁNÍ.
 

Ticketportal