Nejlepší kouzelníci na světě The Illusionists se vrací do Prahy!

11.1.2018, 20:00 – 14.1.2018, 21:00

V loňském roce lámali rekordy v každé zemi, do které zavítali. Vyprodali šest největších hal na světě. Teď The Illusionists - Live From Broadway vyráží na evropské turné, v rámci kterého se v lednu příštího roku vrátí do Prahy!

Sedm reprezentantů světové kouzelnické elity návštěvníkům opět předvede dechberoucí show plnou dokonalých a často i smrtelně nebezpečných triků a iluzí popírajících fyzikální zákony. Nejslavnější eskapologista Andrew Basso, který je označován za nástupce Harry Houdiniho, kouzelník desetiletí Luis De Matos, Leonardo Bruno ze slavné kouzelnické rodiny, manipulátor Yu Ho-Jin, James More z Britain's Got Talent, který sám vyprodává haly v Británii, Enzo - L'insaisissable, který učaroval publiku i porotě ve fracouzské obdobě této talentové show a nejslavnější ženská iluzionistka Josephine Lee jsou každý mistrem svého oboru a nabídnou divákům širokou paletu kouzel - od pódiových iluzí, přes čtení myšlenek až po eskamotérské úniky z pout či vodních pastí.

Představení The Illusionists - Live From Broadway sahá daleko za hranice lidské představivosti a vítá návštěvníky ve světě, kde nerozeznají realitu od iluze.

“Sedminásobný Houdini” zhodnotil show newyorský The Wrap a britský Nottingham Post v superlativech nezůstává pozadu "Buďte svědky nemožného”. 

“Už jen prvních pět minut stojí za cenu vstupenky.Celá naše rodina sledovala show v němém úžasu, nad jejich triky vám zůstává rozum stát. Tohle musíte vidět." netají se nadšením z představení návštěvníci.

Celosvětově renomovaní The Illusionists navazují na legendární mistry magie, jakým byl třeba výše zmíněný Harry Houdini. Využití nejnovějších technologií, světelné efekty, působivá scéna i kostýmy v této show ale posouvají kouzelnickou tradici o notný kus dál.

The Illusionists vystupovali ve více než 200 městech ve 25 zemích, kde je viděly desítky miliónů lidí. Jsou nejúspěšnější kouzelnickou show v historii Broadywaye a držitelem prodejního rekordu v Sydney, Londýně, Mexico City nebo Melbourne.

Jejich představení bylo nafilmováno v Londýně pro ITV special a v Los Angeles pro NBC Special, dvakrát byli speciálním hostem v populární americké soutěži America’s Got Talent.

Představení The Illusionists - Live From Broadway, které bude tlumočeno do češtiny, bude v Praze k vidění od 11. do 14.ledna v Kongresovém centru Praha.

Vstupenky jsou v prodeji v síti Ticketportal.cz

Ticketportal