ANTOINETTA - královna Francie - MUZIKÁL

3.6.2017, 19:00 – 21:00

Příběh poslední královny Francie ožívá v romantickém muzikálovém dramatu scenáristy Jiřího Hubače, textaře Pavla Vrby a skladatele Jiřího Škorpíka.

ANTOINETTA - královna Francie - MUZIKÁL
  • Adresa:
    Lesní 60
    Třinec 739 61

Antoinetta královna Francie
3. 6. 2017 v 19.00 hodin
WERK ARENA Třinec

Po marnotratných vládách Ludvíka XIV. a Ludvíka XV. přichází k moci Ludvík XVI. a jeho choť Marie Antoinetta, dcera rakouské císařovny Marie Terezie. Při sledování velkolepé podívané se stanete svědky politických intrik, romance a především počátku Velké francouzské revoluce, která vedla ke svržení královské rodiny z trůnu a nastolení republiky. Atraktivní téma tragického osudu mladičké královny, jež svá trápení schovala za prostopášnost a utrácení z královské truhly, skvěle doplňuje dech beroucí hudba, excelentní pěvecké výkony a v neposlední řadě i dobové kostýmy.
Režie: Radek Balaš
Délka představení: 2 hodiny 35 minut

Obsazení:
Od září 2015 exkluzivně v roli Antoinetty IVA MAREŠOVÁ, Michal Novotný, Roman Vojtek, Peter Strenáčik, Dušan Vitázek, Vladimír Marek, Pavel Soukup, Bohuš Matuš, David Uličník, Barbara Chybová, Vanda Károlyi, Dušan Kollár, Oldřich Kříž, Tomáš Bartůněk, Petr Dopita, Peter Pecha, Tomáš Vaněk, Švec Martin Šemík, Renata Drössler, Jitka Jackuliak a mnoho dalších.
Pořadatel poskytuje tyto slevy:
Vozíčkář - vstupenka v ceně 590,- Kč -> Doprovod - vstupenka zdarma (Omezení pouze pro 10 osob)
info pro ZTP/P: bezbariérový přístup ANO
rezervace ZTP/P vstupenek s naskenovaným průkazem ZTP/P, tel: 723085485, email: [email protected]
Slevy pro ostatní osoby s průkazem ZTP a ZTP/P pořadatelem nejsou poskytovány!

Ticketportal