THE COLOR RUN 2017

3.6.2017, 14:00 – 16:00

The Color Run™ známý též jako Pět nejšťastnějších kilometrů na Zemi, je jedinečný originální barevný závod, který oslavuje zdraví, pohodu, individualitu a sdílení s ostatními.

Není o výkonu, ale o zábavě. Je to pětikilometrový běh bez měření času, při kterém jsou tisíce účastníků pokryty na každém kilometru od hlavy až k patě různými barvami. Vše vrcholí velkým Color festivalem, při kterém se vytvoří tisíce barevných kombinací.
Každý účastník obdrží po úhradě startovného a registraci na www.thecolorrun.cz startovní set na akci The Color Run™, který obsahuje závodní tričko The Color Run™, 2x The Color Run™ tetování, čelenku The Color Run™, tašku, balíček barev, startovní číslo a medaili.
Účastníci v kategorii "15+", " Tým 6“, "Tým 6+1“, "Tým 6+2“, "Tým 6+3“, "Tým 6+4“ obdrží startovní set Českou poštou za doručovací poplatek 60,- Kč, který je součástí startovného.
Součástí "Startovné 15+", "Startovné Tým 6“, "Startovné Tým 6+1“, "Startovné Tým 6+2“, "Startovné Tým 6+3“, "Startovné Tým 6+4“ je Doručovací poplatek 60 Kč na osobu. Účastníci v kategorii "15+", " Tým 6“, "Tým 6+1“, "Tým 6+2“, "Tým 6+3“, "Tým 6+4“ obdrží startovní set Českou poštou. Pokud se při následné registraci rozhodne účastník pro osobní odběr, poplatek se nevrací.
Pro účastníky v kategorii "0-14" je startovné možné koupit pouze na stránkách organizátora.
Startovné v distribuci na prodejních místech Ticketportal a nebo jej můžete
zakoupit a vytisknout on-line přímo na ticketportal.cz - HOMEtickets!!

ZTP/P info: bezbariérový přístup ANO / slevy NE

-TH-

Ticketportal