HOSPITALITY PRAGUE 2016

21.10.2016, 20:00 – 22:00

Pro fanoušky melodického drum & bassu, liquid funku máme skvělou zprávu! Britský drum and bassový label Hospital Records se znovu vrací do Prahy. HOSPITALITY night nabídne přední jména jednoho z nejúspěšnějších DnB labelů světa! 

Line up:
CAMO & KROOKED
FRED V & GRAFIX
MADUK
KRAKOTA
KEENO
Changing Faces
Madface
Bifidus Aktif & Akira
Hosted by: Dynamite MC and MC Fava

Oblíbené rakouské duo CAMO & KROOKED sklízející jeden úspěch za druhým se letos opět vrací na Hospitality Prague 2016, aby potěšilo své fanoušky DJ setem! Za svou dosavadní kariéru zvládli vydat tři studiová alba, několik singlů, nespočet dalších desek a remixů. Line-up dále doplní Fred Vahrman a Josh Jackson alias FRED V & GRAFIX, kteří podepsali smlouvu s vydavatelstvím Hospital Records v roce 2011. Od té doby se jejich produkce pravidelně objevuje na BBC Radio 1Xtra a úspěšně si vybudovali i své zasloužené a respektované místo na současné d'n'b scéně.
V říjnu se v rámci Hospitality představí vycházející hvězda liquid drum and bassu MADUK. S produkcí elektronické hudby začal Maduk v roce 2010. Na hudební scéně dal o sobě Maduk poprvé vědět v roce 2011, kdy byl vydán jeho první track s názvem Avalon, a to vydavatelstvím Luquicity Records. Zahraniční line up uzavírá dvojce nadějných producentů. Prvním z nich je britský KRAKOTA, který před nedávnem vydal své první album Strange System,které vyšlo na labelu Hospital Records. Do Prahy také zavítá nejmladší z umělců, a to zástupce Med school music KEENO. DJs za mikrofonem doplní dvorní MCs FAVA a DYNAMITE.

Ticketportal