Slezskoostravský Rock-Fest 2016

2.7.2016, 11:30 – 13:30

9. ročník Slezskoostravského Rock-Festu open air se bude konat na dvou podiích - Nádvoří STAGE a Aréna STAGE dne 2.7.2016.

 Tradiční letní rockový open air festival Ostravska od brzkého poledne až do pozdních večerních hodin nabídne žánrově bohatou přehlídku zajímavých interpretů, kde nebudou chybět špičky domácí hudební scény, mladé talentované formace i speciální hosté ze zahraničí. Součástí festivalu budou doprovodné akce i atrakce pro děti a mládež - dětská zóna. V průběhu akce budou zajištěny prodeje občerstvení, workshopy a jiné aktivity… Pozvání na Slezskoostravský Rock-Fest 2015 již přijaly tyto kapely:
DESMOD * ŽLUTÝ PES * TANGO & IMRICH * HENTAI CORPORATION  * ATARI TERROR * HLAHOL * ŠAMANOVO ZBOŽÍ  a další...

Vstupenky jsou v distribuci na prodejních místech Ticketportal a nebo je můžete zakoupit a vytisknout on-line přímo na ticketportal.cz - HOMEtickets!!

Další info: Mládež do 15 let zdarma, vstupenky nejsou v distribuci, bude umožněn volný vstup na místě, pozor, pouze s doprovodem dospělé osoby s platnou vstupenkou ZTP/P:  osoby ZTP/P zdarma, doprovod jedné osoby zdarma, bezbariérový přístup zajištěn / vstupenky nejsou v distribuci, bude umožněn volný vstup na místě                          

Ticketportal