The Legends Rock Fest aneb Legendy ožívají

17.7.2015 – 18.7.2015

Program 4. ročníku The Legends Rock Fest pro rok 2015 je opět plně sestaven z námětů dosavadních účastníků a řady nových příznivců. Ve všech směrech se i další ročník stává festivalem splněných přání.

Program 4. ročníku The Legends Rock Fest pro rok 2015 je opět plně sestaven z námětů  dosavadních  účastníků a řady nových příznivců.  Ve všech směrech se i další ročník stává  festivalem splněných přání.  Již v pátečním programu proto nemohou chybět  divácky doposud nejúspěšnější a energická kapela  DYMYTRY a z doposud neúspěšnějších legend hrajících na tomto festivalu kapela CITRON. V dosavadní historii další nejoblíběnější kapelou festivalu je podle fandů kapela KOMUNÁL, která završí celý festival ze soboty na neděli.

V sobotní koncertní show, sestavené rovněž z přání fanoušků, se představí osobnosti a kapely,  Láďa Křížek se se svou  kapelou KREYSON  nebude Vzdalovat a postará se o Čarovnou noc.

Strejda Tomáš nemusí s partou KRUCIPUSK do Mexika, a tak Cirkus bude! Kapela DOGA s Izzim už Není nevinná, proto nám Chlapi zatančí a budou jen tak Poletovat, MOTORBAND s Klaudou Kryšpínem za bicími ukáže svou Nevinnou tvář  a s heavymetalovou  legendou TITANIK,  plující z Brna,  mohou oslavit svůj Metalovej svátek všechny Martiny a Drahušky.

 

Po úspěchu před třemi  lety se ,,na místo činu“  opět vrací melodický rock. Svezete se na korbě TRAKTORU,  Rock n roll to je síla, a on ví, o čem zpívá.Po jednoleté přestávce se na setkání s fanoušky The Legends Rok fest těší Dan Horyna s kapelou MERLIN a poté, co při předloňském ročníku dostali rockeři  publikum doslova do varu, se vrací i DESTROYSELF z Děčína.

Rozhodně si nenechte ujít už samotný rozjezd programu. V pátek se o něj postarají DANIEL KROB, kterého skalní příznivci heavy metalu pamatují ze zlatých osmdesátých a devadesátých let, mimo jiné  z formací Arakain a Kreyson, a dnes s vlastní sólovou dráhou dá Šachmat, před ním  energická parta  FLATTUS   a Enoly Gay (vítěz hlasovací soutěže ,,dejte šanci mladé kapele“).  O sobotní rozjezd se postarají MATAHARI s frontmentkou Žantí, se kterou zažijeme novej Barevnej svět a  ALŽBĚTA aneb Pusťme se do toho.  

 

Festival je doprovázen jedinou 100 % objektivní diváckou soutěží v České republice O NEJúspěšnější kapelu.  Kapela, která získá od účastníků festu největší počet hlasů, si odveze prestižní festivalovou sošku. Po úspěšných soutěžích o nejhezčí KISS make-up a nejhezčí model hippies je pro fanoušky připravena soutěž přímo fanouškovská  O NEJoriginálnější FANS KLUB účinkující  kapely  (v počtu dvojice až trojice).   Opět budou připraveny autogramiády, focení s účinkujícími a další program.

Festivalový areál  poskytuje široký  výběr stravování, prodej nápojů a dalších služeb, včetně zděných toalet, sprch, umýváren a veškerého dalšího zázemí. V blízkém okolí se nachází řada dalších kempů, které poskytují pestrý výběr ubytovacích kapacit. Vše se koná uprostřed krásné přírody s možnostmi koupání, zajímavých výletů a velkého výběru dalších  možností  víkendových aktivit pro jednotlivce, rodiny a celé skupiny návštěvníků. Festival má jedinečnou, neopakovatelnou a přátelskou atmosféru. Pro rok 2015 připravujeme řadu novinek a dalších vylepšení. Dosavadní účastníci hodnotí festival jako skvělou zábavu a jednu z nejvydařenějších akcí festivalové sezóny.

Areál  U věže, Maixnerova 1613, Hořice

Ticketpro