Winter Arena Festival

20.2.2015, 22:00 – 22.2.2015

Nejvyšší šaman svým rituálním tancem odhalil první jméno z headlinerů festivalu WINTER ARENA, kterými jsou naši rudí bratři FOREIGN BEGGARS.

Cena vstupenky: viz níže Kč

O víkendu 20. až 22. února příštího roku se ve Skiareálu Klínovec opět představí zahraniční špičky současné hudební scény a doplní je nejznámější tuzemská jména. Během sobotního dne proběhne SNB & FREESKI contest s účastí předních českých riderů.

Symbióza kvalitní hudby a zimních adrenalinových sportů se osvědčila už minulý rok, kdy dorazila bezmála tisícovka návštěvníků. Díky tomu se letos chystá velké pokračování.

To, co tě bavilo na minulém ročníku, čekej znovu a ve větším! Mimo jiné se těš na indiánskou atmosféru a  dechberoucí videomapping. Dále můžeš na WINTER ARENĚ 2015 shlédnout graffiti jam, umělecké instalace a nebo se zúčastnit SNB & FREESKI campu, workshopů, seminářů a dalšího doprovodného programu.

WINTER ARENA letos opět spojila síly s největším tuzemským festivalem elektronické hudby Let it Roll a nově navázala spolupráci s Freeride.cz. Stane se tak oficiálně součástí série Just Ride 2015.

Nezapomeň, že tohle je jen první jméno z natřískaného line-upu WINTER ARENY 2015! Během následujících týdnů ti oznámíme dalšího headlinera a více info o celém festivalu.

Sleduj novinky na Facebooku WINTER ARENA nebo na našem indiánském webu a nic ti neunikne!


Jedinečný zimní festival WINTER ARENA ti přináší URBAN EVENTS ve spolupráci s Fource Entertainment.

Ticketpro