Narozeninová Galašou - Michal Nesvadba slaví 60!

18.11.2017, 15:00 – 17:00

Jedinečná událost letošního podzimu, fanoušci Michala z Kouzelné školky se svým idolem oslaví jeho významné životní jubileum. Moderuje: Leoš Mareš

Jedinečná událost letošního podzimu, fanoušci Michala z Kouzelné školky se svým idolem oslaví jeho významné životní jubileum.

Nenechte si ujít jedinečnou rodinnou Galašou Michala Nesvadby a staňte se její součástí.

Moderátor Leoš Mareš s kamerou překvapí příchozí děti a rodiče rozhovorem přenášeným na velkoplošnou obrazovku, děti mohou svá přání Michalovi sdělit před tisíci dalšími kamarády v sále. Po celou dobu pak baví diváky, uvádí akční a zábavné soutěže a slavnostně propojuje narozeninový program.

Michal Nesvadba představí svou první velkou galašou s obrovskou scénou a vývojem představení, kdy se mění nejen obraz scény, ale i sám Michal!

V samotné zábavné show se představí tak, jak ho děti neznají. Neubrání se narážek a pohybových kreací, které tvoří základ i jeho uznávané televizní tvorby pro děti. K tomu dodává: "Když to nemůžeš říct a ani napsat, tak to namaluj!" Malování je malým dětem nejbližší způsob komunikace k vyjádření svých citů, nálad, radostí i smutku. Získávají možnost si ověřit v praxi svoji zručnost, dovednost a fantazii. Kresby jsou jejich prvními dárky svým nejbližším.
Jediná show, kde si Michal na pomoc bere rádce. Jeho monumentální kresby na jevišti ožívají a tak mimo kocourka, holčičky a kluka se na jevišti objeví i skřítek František a právě jeho rada Michalovi hodně v příběhu pomůže!

A co vy děti? Malujete rády?  Michal obrázky miluje a proto ten nejkrásnější dárek bude obrázek od vás! Pokud ho pro Michala namalujete, prosíme, nezapomeňte ho vzít sebou :-) Děkujeme a těšíme se na vás!

Ticketpro