Harlem Globetrotters

9.5.2017, 18:00 – 20:00

Harlem Globetrotters se opět vrací do Evropy, kde svou strhující show předvedou rovněž i v České republice. Do liberecké Home Credit Areny se vrací basketbalová show po devíti letech, naposledy zde byla v roce 2008. Basketbalová show týmu Harlem Globetrotters je skvělý a fantastický zážitek, na který se vyplatí vyrazit společně s celou rodinou.

Harlem Globetrotters se opět vrací do Evropy, kde svou strhující show předvedou mimo Německa, Nizozemí, Belgie, Francie, Velké Británie, Rakouska a Španělska, rovněž i fanouškům v Maďarsku, na Slovensku a v České republice. Do liberecké Home Credit Areny se vrací basketbalová show po devíti letech, naposledy zde byla v roce 2008. Basketbalová show týmu Harlem Globetrotters je skvělý a fantastický zážitek, na který se vyplatí vyrazit společně s celou rodinou.


Harlem Globetrotters je tým úžasných míčových kouzelníků z černošské čtvrti Harlem v New Yorku a je určitě nejlepším souborem tohoto sportu na světě. Jejich souhra, efektní akce a spousta srandiček při zápasech exhibičního tempa baví miliony diváků po světě už 90 let. Tešit se můžete na exhibiční střely, smeče na trampolíně nebo soutěž v točení míčem na prstě.

Ticketpro