Eddie Izzard - Kongresové centrum Praha

5.12.2016

Eddie Izzard přijíždí poprvé do Prahy. V Kongresovém centru představí 5. prosince 2016 svou show Force Majeure Reloaded. Show proběhne v anglickém jazyce bez překladu.

Stand-up komik Eddie Izzard míří do Prahy

Eddie Izzard přijíždí poprvé do Prahy. V Kongresovém centru představí 5. prosince 2016 svou show Force Majeure Reloaded. Show proběhne v anglickém jazyce bez překladu.

Téměř tři roky poté, co odstartoval cestu kolem zeměkoule, se komik, herec, maratonský běžec a eurofil Eddie Izzard chystá oslavit svůj neoficiální rekord, a sice vystoupit ve více než 28 zemích světa (a třech jazycích). Z Moskvy do losangeleského Hollywood Bowl a zastávkami ve vyprodaném londýnském West Endu a 49 amerických státech, míří Eddie do Evropy se svou show Force Majeure: Reloaded.

Force Majeur je nejrozsáhlejší komediální turné vůbec. Eddie Izzard, muž, který umí vyprávět o “hovadinách” v umělecké formě, vyprodal slavnou newyorskou halu Madison Square Garden a stal se prvním stand-up komikem, který samostatně vystoupil v legendárním amfiteátru Hollywood Bowl v Los Angeles. Představil se v předních arénách po celém světě a během pobytů v Německu a Francii uvedl své show Stripped a Force Majeur v němčině i francouzštině. Na podzim se vydává na první turné po Španělsku – jak jinak než ve španělštině.

Ticketpro