Monkey Business - Na stezce kamarádství 15 let

29.5.2015, 20:00 – 23:59

Velkolepá oslava 15 let existence kapely s mnoha hosty na nádvoří hradu Špilberk.

Cena vstupenky: 400 Kč

V pátek 29. května obklíčí nádvoří hradu Špilberk kapela Monkey Business spolu s početnou posilou těch nejlepších českých hudebníků. Pop funková formace pod velením Matěje Rupperta a Tonyi Graves oslaví v areálu středověké tvrze patnáct let existence kapely a zároveň pokřtí nové album „Sex and Sport? Never!" Na velkolepé párty pod širým nebem vystoupí také Ohm Square, hudební gratulaci připojí i Ewa Farna a Iva Bittová.

Brněnským koncertem završí Monkey Business jarní část letošního turné, které nese název „15 let na stezce kamarádství". V rámci oslav a křtu nové desky kapela připravila speciální koncertní program, který zmapuje její historii a zároveň představí nahrávky z nového alba. „Koncert se bude konat pod širým nebem na nádvoří hradu Špilberk, což celé akci dodá hodně netradiční atmosféru. V prostorách středověké tvrze tak vznikne na jeden večer plnohodnotný hudební areál s velkou stage a gastro zónami," dodává Ondřej Bača, dramaturg klubu Fléda.

K patnáctileté koncertní dráze pogratulují Špilberku i další osobnosti české hudební scény. Naladění publika si vezme na starost kapela Ohm Square. Během večera vystoupí jako hosté i Ewa Farna a Iva Bittová. „Jména dalších hostů prozatím kapela Monkey Business tají, večer tak bude plný překvapení nejen pro diváky, ale i pro produkční tým," uzavírá s nadhledem Ondřej Bača.

SMS Ticket