Běžíme na hrad Veveří

4.10.2015

Běžíme na hrad je skvělým spojením sportovní aktivity a kulturního vyžití pro všechny bez omezení věku (od dětí po seniory). Akce nabízí víkendové výlety pro celou rodinu do krásné a čisté přírody, která hrady obklopuje. Tentokráte se poběží na hrad Veveří, a to v neděli 4. října.

Cena vstupenky:  Kč

Projekt Běžíme na hrad je zaměřen na rodiny s malými dětmi. Ti, kteří si chtějí zasportovat, si mohou vybrat ze dvou variant běhů (krátký, dlouhý), či si mohou stejnou trať dát jako „nordic walkers“ se speciálními hůlkami. Tento sport se v dnešní době velmi rozmáhá díky menší náročnosti, než představuje běh.

Pro děti bude na každém hradě připraven velmi bohatý doprovodný program, například soutěže, pohádková cesta, divadélko, závody atd. Ti, kteří si nevyberou z této nabídky, ale chtějí si užít náš připravený program a projít si hrad, mají možnost si vybrat variantu procházka. Rodina si tak zazávodí či se zabaví jinou aktivitou a nakonec se společně podívá na hrad a dozví se mnoho zajímavých historických fakt. Celý den tak stráví spolu. Více informací naleznete na stránkách pořadatele.